Рецепт Тушкована картопля з болгарським перцем фото

Тушкована картопля з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Тушкована картопля з болгарським перцем урізноманітнює меню тих, хто захоплюється вегетаріанством. Блюдо просте, але корисне і смачне. Воно може бути гарніром до м'яса або курки.

Опис приготування:

Тушкована картопля з болгарським перцем просте малобюджетне блюдо, але досить рідкісне на нашій кухні. Рекомендується тим, хто вирішив худнути і готовий замінити картопельку смажену з салом на більш корисну страву - тушковану картоплю з болгарським перцем, наприклад. Можна взяти більше перцю і зменшити картопля, блюдо буде більш дієтичне. Якщо візьмете перець червоного кольору вийде більш ошатне блюдо. Добре посипати тушковану картоплю з болгарським перцем зеленою цибулькою. Успіхів і приємного апетиту!

  • Перець болгарський - 1 штука
  • Картопля - 6-7 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Сіль - 1 За смаком
тушкована картопля з болгарським перцем - фото крок 1
Підготувати продукти, почистити овочі.
тушкована картопля з болгарським перцем - фото крок 2
Цибулю порізати кільцями, часник шматочками.
тушкована картопля з болгарським перцем - фото крок 3
Цибулю і перець, часник обсмажити на маслі.
тушкована картопля з болгарським перцем - фото крок 4
Картоплю нарізати кружальцями.
тушкована картопля з болгарським перцем - фото крок 5
Обсмажити картопля з перцем і додати води, щоб вона покрила блюдо повністю.
тушкована картопля з болгарським перцем - фото крок 6
Гасити 15 хвилин, додати спеції. Смачного!

Схожі рецепти