Тушкована картопля з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована картопля з болгарським перцем урізноманітнює меню тих, хто захоплюється вегетаріанством. Блюдо просте, але корисне і смачне. Воно може бути гарніром до м'яса або курки.
Тушкована картопля з болгарським перцем просте малобюджетне блюдо, але досить рідкісне на нашій кухні. Рекомендується тим, хто вирішив худнути і готовий замінити картопельку смажену з салом на більш корисну страву - тушковану картоплю з болгарським перцем, наприклад. Можна взяти більше перцю і зменшити картопля, блюдо буде більш дієтичне. Якщо візьмете перець червоного кольору вийде більш ошатне блюдо. Добре посипати тушковану картоплю з болгарським перцем зеленою цибулькою. Успіхів і приємного апетиту!
- Перець болгарський - 1 штука
- Картопля - 6-7 штук
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль - 1 За смаком
Підготувати продукти, почистити овочі.
Цибулю порізати кільцями, часник шматочками.
Цибулю і перець, часник обсмажити на маслі.
Картоплю нарізати кружальцями.
Обсмажити картопля з перцем і додати води, щоб вона покрила блюдо повністю.
Гасити 15 хвилин, додати спеції. Смачного!