Свинина тушкована з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Свинина тушкована з болгарським перцем - національне угорське блюдо. Пробувала я його, коли ми відпочивали на озері Балатон. Блюдо було таким ароматним і легким, що я запитала рецепт.
Свинина тушкована з болгарським перцем виходить дуже ароматною і смачною. Можна додати гострий перець або улюблені спеції. Свинину я завжди беру без жиру, обсмажую свинину на оливковій олії, блюдо виходить не дуже жирним. Свинину тушковану з болгарським перцем добре подавати з відвареною картоплею або рисом. Успіхів і приємного апетиту.
- Свинина - 800 грам
- Солодкий перець - 500 грам (очищений)
- Томати у власному соку - 800 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Цибуля - 2 штуки
Готуємо продукти, м'ясо моєму, обсушуємо. Овощи чистим.
М'ясо ріжемо на однакові шматочки і обсмажуємо до золотистої скоринки 4-5 хвилин.
М'ясо виймаємо, а в каструлю кладемо цибулю і обсмажуємо 5 хвилин.
Додаємо болгарський перець і смажимо ще 5 хвилин.
Додаємо м'ясо, томати, спеції. Доводимо до кипіння і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні близько години до готовності м'яса.
Смачного!