Рецепт Свинина тушкована з болгарським перцем фото

Свинина тушкована з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Болгарський перець
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Свинина тушкована з болгарським перцем - національне угорське блюдо. Пробувала я його, коли ми відпочивали на озері Балатон. Блюдо було таким ароматним і легким, що я запитала рецепт.

Свинина тушкована з болгарським перцем виходить дуже ароматною і смачною. Можна додати гострий перець або улюблені спеції. Свинину я завжди беру без жиру, обсмажую свинину на оливковій олії, блюдо виходить не дуже жирним. Свинину тушковану з болгарським перцем добре подавати з відвареною картоплею або рисом. Успіхів і приємного апетиту.

  • Свинина - 800 грам
  • Солодкий перець - 500 грам (очищений)
  • Томати у власному соку - 800 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Цибуля - 2 штуки
свинина тушкована з болгарським перцем - фото крок 1
Готуємо продукти, м'ясо моєму, обсушуємо. Овощи чистим.
свинина тушкована з болгарським перцем - фото крок 2
М'ясо ріжемо на однакові шматочки і обсмажуємо до золотистої скоринки 4-5 хвилин.
свинина тушкована з болгарським перцем - фото крок 3
М'ясо виймаємо, а в каструлю кладемо цибулю і обсмажуємо 5 хвилин.
свинина тушкована з болгарським перцем - фото крок 4
Додаємо болгарський перець і смажимо ще 5 хвилин.
свинина тушкована з болгарським перцем - фото крок 5
Додаємо м'ясо, томати, спеції. Доводимо до кипіння і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні близько години до готовності м'яса.
свинина тушкована з болгарським перцем - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти