Рецепт Смажена свинина з болгарським перцем фото

Смажена свинина з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Смажена свинина з болгарським перцем сподобалася мені, коли я відпочивала в сонячній Болгарії. Рецепт свинини з болгарським перцем дуже простий, однак блюдо виходить королівське. Рекомендую!

Опис приготування:

Смажена свинина з болгарським перцем відмінне гаряче блюдо, приємне на смак і полегшене за рахунок болгарського перцю. Він же дає чудовий аромат. Готова смажена свинина з болгарським перцем пахне на всю округу і відразу підтягуються їдці! Я ще частенько в кінці смаження додаю пучок зелені і томати терті, парю-смажу ще хвилин п'ять. Готова смажена свинина з болгарським перцем повинна трохи постояти під кришкою, як би дозріти. Крім солі і перцю можете додавати улюблені спеції. Успіхів в експериментах і приємного апетиту!

  • Свинина - 600 грам
  • Перець - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
смажена свинина з болгарським перцем - фото крок 1
Підготувати продукти: м'ясо помити і обсушити.
смажена свинина з болгарським перцем - фото крок 2
Цибулю і часник дрібно порізати.
смажена свинина з болгарським перцем - фото крок 3
Перецьь почистити і нарізати соломкою.
смажена свинина з болгарським перцем - фото крок 4
Свинину порізати на шматочки.
смажена свинина з болгарським перцем - фото крок 5
Цибулю і часник обсмажити на олії.
смажена свинина з болгарським перцем - фото крок 6
До цибулі додати м'ясо і смажити ще 20 хвилин.
смажена свинина з болгарським перцем - фото крок 7
Додати перець, все посолити і перемішати. Смажити ще 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти