Смажена картопля з болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Смажена картопля з болгарським перцем - рідкісне у нас блюдо, але все більше овочів зараз ми намагаємося в свій раціон. Спробуйте смажену картоплю з болгарським перцем. Ділюся простим рецептом з вами.
Смажена картопля з болгарським перцем має свіжий смак через зелені і перцю. Відмінний гарнір до свинини. Я люблю поглинати смажену картоплю з болгарським перцем повільно смакую, запиваючи кефіром. Мені здається це поєднання найсмачнішим. Картоплю можете зробити гострої, використовуючи різні спеції і соуси. Головний секрет - смажити її на сильному вогні. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 6-8 штук
- Перець - 2 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Картоплю порізати дольками.
У казані або сковороді Вог розігріти масло.
Картопля обсмажити на сильному вогні до золотого кольору.
Перецьь порізати соломкою.
Додати зелень і перець до картоплі і смажити ще 5-7 хвилин. Посолити. Смачного!