Відбивні в яйці і борошні
(покроковий рецепт з фото)
Поєднання ніжного м'яса з хрусткою скоринкою - це неймовірно апетитні відбивні в яйці і борошні в домашніх умовах. Вони відмінно підходять до овочів і будь-якого гарніру.
Щоб відбивні були ще більш соковитими і смачними, їх можна замаринувати нема на пару годин, а на всю ніч. Такий варіант підійде для святкового столу або званої вечері. Але рецепт приготування відбивних в яйці і борошні можна використовувати і для швидкого варіанту м'ясної страви, виключивши сметану.
- Свинина - 500-600 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 100-120 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Крем - 200 грам (по бажанню)

1. М'ясо насамперед необхідно вимити, обсушити і нарізати середніми шматочками. Акуратно відбити, посолити і поперчити за смаком.

2. Викласти в глибоку миску і залити сметаною. Накрити харчовою плівкою або другий тарілкою і відправити в холодильник. Чим довше простоїть м'ясо в сметані, тим м'якше воно буде. Сміливо можна залишати його на всю ніч.

3. Яйце вбити в невелику мисочку і збити виделкою з дрібкою солі. Борошно просіяти і висипати на тарілку. Рецепт приготування відбивних в яйці і борошні можна доповнити спеціями або сушеної зеленню.

4. Далі все досить просто. Спершу відправити сковороду з рослинним маслом на вогонь і як слід розігріти. Відбивну вмочити в яйці, потім обваляти в борошні і при бажанні знову в яйці. Надіслати на сковороду і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.

5. Готові відбивні в яйці і борошні в домашніх умовах можна викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.

6. Подавати такі відбивні можна як холодними, так і гарячими, з салатом і гарніром.