Рецепт Відбивні в яйці і борошні фото

Відбивні в яйці і борошні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Поєднання ніжного м'яса з хрусткою скоринкою - це неймовірно апетитні відбивні в яйці і борошні в домашніх умовах. Вони відмінно підходять до овочів і будь-якого гарніру.

Опис приготування:

Щоб відбивні були ще більш соковитими і смачними, їх можна замаринувати нема на пару годин, а на всю ніч. Такий варіант підійде для святкового столу або званої вечері. Але рецепт приготування відбивних в яйці і борошні можна використовувати і для швидкого варіанту м'ясної страви, виключивши сметану.

  • Свинина - 500-600 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 100-120 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Крем - 200 грам (по бажанню)
відбивні в яйці і борошні - фото крок 1
1. М'ясо насамперед необхідно вимити, обсушити і нарізати середніми шматочками. Акуратно відбити, посолити і поперчити за смаком.
відбивні в яйці і борошні - фото крок 2
2. Викласти в глибоку миску і залити сметаною. Накрити харчовою плівкою або другий тарілкою і відправити в холодильник. Чим довше простоїть м'ясо в сметані, тим м'якше воно буде. Сміливо можна залишати його на всю ніч.
відбивні в яйці і борошні - фото крок 3
3. Яйце вбити в невелику мисочку і збити виделкою з дрібкою солі. Борошно просіяти і висипати на тарілку. Рецепт приготування відбивних в яйці і борошні можна доповнити спеціями або сушеної зеленню.
відбивні в яйці і борошні - фото крок 4
4. Далі все досить просто. Спершу відправити сковороду з рослинним маслом на вогонь і як слід розігріти. Відбивну вмочити в яйці, потім обваляти в борошні і при бажанні знову в яйці. Надіслати на сковороду і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
відбивні в яйці і борошні - фото крок 5
5. Готові відбивні в яйці і борошні в домашніх умовах можна викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.
відбивні в яйці і борошні - фото крок 6
6. Подавати такі відбивні можна як холодними, так і гарячими, з салатом і гарніром.

Схожі рецепти