Рецепт Смажені кабачки в яйці і борошні фото

Смажені кабачки в яйці і борошні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Овочі , Яйця , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Смажені в яйці і борошні овочі зберігають свою соковитість. Блюдо виходить смачним як в гарячому, так і холодному вигляді. Подавайте з різними соусами.


Опис приготування:

Наріжте кабачки кружечками, обваляйте їх у збитому зі спеціями яйці, потім в борошно і обсмажте в гарячому маслі на сковороді.

  • Кабачок - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Італійські трави - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)
смажені кабачки в яйці і борошні - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Кабачок і яйце вимийте.
смажені кабачки в яйці і борошні - фото крок 2
2. Відріжте хвостики у кабачка. Сам кабачок потрібно порізати кружальцями. Посолити.
смажені кабачки в яйці і борошні - фото крок 3
3. Яйце змішайте зі спеціями і сіллю.
смажені кабачки в яйці і борошні - фото крок 4
4. Кружечок кабачка занурюємо спочатку в яйце.
смажені кабачки в яйці і борошні - фото крок 5
5. Потім занурюємо в борошно.
смажені кабачки в яйці і борошні - фото крок 6
6. Викладаємо кабачок смажитися в гаряче масло. roza_ker.
смажені кабачки в яйці і борошні - фото крок 7
7. Смажимо з двох сторін до готовності.
смажені кабачки в яйці і борошні - фото крок 8
8. Смажені в яйці і борошні кабачки готові. Приємного!

Схожі рецепти