Смажені кабачки в яйці і борошні
(покроковий рецепт з фото)
Смажені в яйці і борошні овочі зберігають свою соковитість. Блюдо виходить смачним як в гарячому, так і холодному вигляді. Подавайте з різними соусами.
Наріжте кабачки кружечками, обваляйте їх у збитому зі спеціями яйці, потім в борошно і обсмажте в гарячому маслі на сковороді.
- Кабачок - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки (для смаження)

1. Приготуємо продукти. Кабачок і яйце вимийте.

2. Відріжте хвостики у кабачка. Сам кабачок потрібно порізати кружальцями. Посолити.

3. Яйце змішайте зі спеціями і сіллю.

4. Кружечок кабачка занурюємо спочатку в яйце.

5. Потім занурюємо в борошно.

6. Викладаємо кабачок смажитися в гаряче масло. roza_ker.

7. Смажимо з двох сторін до готовності.

8. Смажені в яйці і борошні кабачки готові. Приємного!