Колобки з спагетті

Рецепт Колобки з спагетті фото

Пропоную приготувати колобки з спагетті з начинкою з фаршу і овочів. Процес може здатися трохи складним, але воно того варто! Блюдо виходить смачним і ситним, рекомендую спробувати! Рецепт має відношення до сицилійської кухні, блюдо називається "аранчіні" . Готують аранчіні як правило з рису, але і варіант з спагетті не менше смачний. Приготувати...

Читати далі

Курка в паніровці

Рецепт Курка в паніровці фото

Для того щоб у курки вийшла хрустка скоринка, а саме м'ясо залишалося соковитим і ніжним, її потрібно готувати в паніровці - це найпростіший і легкий спосіб зробити курку смачно.Насправді приготувати курку в паніровці в домашніх уязика простіше простого, але ж панірування буває різна. У цьому рецепті я пропоную вам, як мені здається, найвдаліший ...

Читати далі

Курячі відбивні з сиром

Рецепт Курячі відбивні з сиром фото

Рецепт приготування курячих відбивних з сиром. Готуються ці відбивні з курки в клярі і після закінчення приготування виходять соковитими і смачними.Рецепт приготування курячих відбивних з сиром:1. У проточній холодній воді промиваємо курячі грудки паперовими серветками або рушником обсушуємо їх потім нарізаємо на окреме філе. Грудки можна розріза...

Читати далі

Кабачкові палички в сирній паніровці

Рецепт Кабачкові палички в сирній паніровці фото

Кабачки і сирна панірування це приголомшливе поєднання, завдяки якому у цій закуски такий дивовижний смак. Ви миєте приготувати такі палички для дітей або до приходу гостей, вони всім сподобаються.Насправді я вже давно знала про цей рецепт приготування кабачковий паличок в сирній паніровці, адже частенько їла їх в гостях у друзів, а також кілька ...

Читати далі

Куряча грудка «Гребінка»

Рецепт Куряча грудка «Гребінка» фото

Блюдо з розряду "швидко і просто" . Грудка виходить соковита з хрусткою скоринкою і незвичайної форми. Пригощайтеся.Це досить просте як з приготування, так і за інгредієнтами блюдо. Аджику можете замінити на будь-які Ваші улюблені спеції, а частина борошна - на панірувальні сухарі, які застосовуються для другої панірування. Якщо у вас немає кухон...

Читати далі

Халапеньо з начинкою

Рецепт Халапеньо з начинкою фото

Халапеньо - один з видів перцю середньої гостроти. Пропоную приготувати такий перчик з начинкою і обсмажити його до хрусткої скоринки. Вийде закуска, яка смачна і в гарячому, і в холодному вигляді.Ця пікантна закуска сподобається любителем гостренького. Хоча перець хадапеньо і відноситься до гострих перців, смак його все ж набагато м'якше перцю ч...

Читати далі

Рулетики з молодих кабачків

Рецепт Рулетики з молодих кабачків фото

Рулетики з молодих кабачків - дуже смачне і гарне літнє блюдо, яке стане гідною прикрасою будь-якого святкового або повсякденного столу. Рецепт простий і не вимагає багато часу.Якщо ви вважаєте за краще не вживати смажені страви, запікайте кабачки в духовці. У будь-якому випадку виходить ніжно, дієтично і дуже смачно! Начинку можете видозмінювати...

Читати далі

Куряче філе в паніровці з кунжутом

Рецепт Куряче філе в паніровці з кунжутом фото

Дуже ніжне і соковите куряче філе, мариноване в вершках і обсмажене в паніровці з сухарів і кунжуту, вийде з даного рецептом. Така закуска прикрасить ваш стіл і заслужить найвищих похвал.Рецепт, як приготувати куряче філе в паніровці з кунжутом, дуже простий. Вершки можна замінити сметаною, в будь-якому випадку м'ясо буде дуже-дуже ніжне і м'яке....

Читати далі

Мойва, смажена на сковороді

Рецепт Мойва, смажена на сковороді фото

Сьогодні у мене ароматний рибний вечерю! А ви знаєте, як швидко посмажити цю рибку? Хочу поділитися секретом, як приготувати мойву, смажену на сковороді, з хрусткою скоринкою красиво і смачно! Щоб рибка була хрусткою і смачною, смажте її цілком! Так, так, не потрібно потрошити її. Вимийте ретельно і обсушити, запаніруйте в борошні і смажте, все п...

Читати далі

Найсмачніші нагетси

Рецепт Найсмачніші нагетси фото

З недавніх пір нагетси - моя улюблена закуска, можу їсти їх цілий день замість сніданку, обіду і вечері. Дуже смачно подавати їх з томатним соусом. Отже, ділюся рецептом! Домашні нагетси нічим не поступаються покупним. Є їх краще відразу після обсмажування. Можна додати до них будь-які спеції за смаком. Подавайте нагетси як закуску з соусом або н...

Читати далі

М'ясні тефтелі в соусі

Рецепт М'ясні тефтелі в соусі фото

Томатний соус додає м'ясним тефтелі соковитості і пікантності, виходить дуже смачно! Отже, пропоную приготувати на обід м'ясні тефтелі в соусі! Ділюся з Вами прекрасним рецептом приготування м'ясних тефтелей в соусі! Цю страву можна готувати з будь-якого приводу - воно підійде як для повсякденного обіду, так і на святковий стіл. Подавати раджу з ...

Читати далі

Тріска в паніровці смажена

Рецепт Тріска в паніровці смажена фото

Тріска в паніровці смажена - страва, яке по плечу початківцю кухареві. Все дуже і дуже просто! А тріска сама по собі дуже поширена риба, тому вона - чергове блюдо в нашому арсеналі.Тріска в паніровці смажена подається з картопляним пюре, рисом і свіжими овочами. Можна також запропонувати білий соус до риби. Соуси взагалі дуже урізноманітнюють сма...

Читати далі

Оселедець смажена

Рецепт Оселедець смажена фото

Всі звикли до малосольной або свіжомороженої Оселедчик, проте пропонуємо спробувати, як приготувати оселедець смажену. І нехай рецепт вас не лякає, рибка виходить дуже смачною і ситної.Смажений оселедець нічим не поступається, наприклад, смаженої мойві або карасем. Таку рибку можна посмажити цілком або нарізати шматочками. Вона стане відмінним до...

Читати далі

М'ясо в паніровці на сковороді

Рецепт М'ясо в паніровці на сковороді фото

М'ясо в паніровці на сковороді готується досить швидко. Я беру шматочки м'яса, відбиваю їх до тонкого стану. Панірування захищає м'ясо від висихання, воно залишається соковитим і корочка така смачна! М'ясо в паніровці на сковороді смажиться приблизно 20 хвилин. Опускайте шматочки в добре розігріту олію. М'ясо потрібно періодично перевертати, в се...

Читати далі

Курячі відбивні в сирному клярі

Рецепт Курячі відбивні в сирному клярі фото

Якщо ви до цих пір думаєте, як приготувати курячу грудку, щоб вона вийшла одночасно і соковитою, і ніжною, то мій рецепт саме для вас. Шматочки курки виходять неймовірно смачними! Шматочки курки виходять неймовірно смачними! Курячі відбивні в сирному клярі можна подавати в якості закуски або основного блюда, можна взяти з собою на прогулянку або ...

Читати далі