Страви в паніровці - рецепти від домашніх кухарів

Авокадо в паніровці

Авокадо в паніровці

Якщо ви любите пробувати щось новеньке, тоді пропоную вам зробити дуже просту і неймовірно апетитну закуску з авокадо. Її можна подати як на святковий стіл, так і в якості перекусу. опис приготування: Перед вами класний варіант, як приготувати авокадо в паніровці. Всього за якихось 15 хвилин у...

читати далі
Млинці з начинкою в паніровці

Млинці з начинкою в паніровці

Це найкращі млинці, які мені доводилося куштувати. Всередині - ситна начинка, зовні - хрустка паніровка. А в тісто додається зелень, що надає млинців дуже симпатичний вигляд. опис приготування: Цей рецепт вам стане в нагоді, так що краще запам'ятайте, як приготувати млинці з начинкою в паніров...

читати далі
Брокколі в сухарях

Брокколі в сухарях

Брокколі є дієтичним продуктом. Вона містить клітковину, багато мікроелементів і вітамінів. Її вживають в їжу і сирої в салатах, і приготованої у вигляді гарніру. обов'язково спробуйте! опис приготування: Немає нічого складного в рецепті, як приготувати брокколі в сухарях. Якщо у вас є паровар...

читати далі
Домашні нагетси

Домашні нагетси

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати домашні нагетси - хрусткі і ароматні, в яскравій паніровці! Такі нагетси стануть чудовою альтернативою звичайної смаженої курочку на обід або вечерю. опис приготування: За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати неймовірно смачні, красиві і...

читати далі
Риба-ось-чіпи

Риба-ось-чіпи

Англійська кухня — це складні і ситні, в основному, м'ясні страви. Але є винятки. В останні роки по всьому світу стало популярно одне блюдо вуличної кухні. Ви повинні його спробувати будинку! опис приготування: Отже, ви готові дізнатися про те, як приготувати фіш-енд-чіпс? Або по-іншому риба в...

читати далі
Форель в паніровці

Форель в паніровці

Ця смачна рибка смачна сама по собі і, загалом, не потребує ні в яких особливих додатках. Пропоную приготувати ніжну форель в цікавій ароматної паніровці. Дуже смачно і просто! опис приготування: Рибка за цим рецептом виходить дуже ніжною і соковитою, з хрусткою солоної горіховою скоринкою. Го...

читати далі
Гриби в паніровці

Гриби в паніровці

Які інгредієнти ви зазвичай обсмажують в паніровці або клярі? Відразу на думку спадає рибне філе і куряча грудка. Це виграшні варіанти для багатьох випадків. Але що робити вегетаріанцям? є вихід! опис приготування: Тваринний білок в цій страві ми замінили рослинним, і все склалося. Тепер я вам...

читати далі
Халапеньо з начинкою

Халапеньо з начинкою

Халапеньо - один з видів перцю середньої гостроти. Пропоную приготувати такий перчик з начинкою і обсмажити його до хрусткої скоринки. вийде закуска, яка смачна і в гарячому, і в холодному вигляді. опис приготування: Ця пікантна закуска сподобається любителем гостренького. Хоча перець хадапень...

читати далі
Хрусткі кульки з курки

Хрусткі кульки з курки

Якщо вам хочеться приготувати хороший перекус або гаряче до улюбленого гарніру, обов'язково подивіться цей рецепт! Тут ви дізнаєтеся, як приготувати хрусткі кульки з курки, дуже смачна страва! опис приготування: Дуже хорошим варіантом швидкого перекусу і ситної закуски є кульки з курки з сиром...

читати далі
Ікра коропа смажена

Ікра коропа смажена

Дуже люблю смажену риб'ячу ікру, їв би її весь час. Її можна приготувати з цибулею або грибами. Її можна посмажити окремо або використовувати для начинки. розповім, як приготувати ікру коропа смажену. опис приготування: Можна купити рибу і дістати з неї ікру, а також зараз продається ікра на в...

читати далі
Смажена фета «Зульфікар»

Смажена фета «Зульфікар»

Зустрітися з рецептом грецької кухні, дуже смачним і простим в приготуванні. Це смажена фета "; саганакі" - закуска або гарнір, подається з скибочкою лимона, зеленим салатом і лавашем. опис приготування: Зульфікар — це сир, обсмажений в паніровці, блюдо оригінальне і цікаве. Саганакі можна при...

читати далі
Смажена курка з хрусткою скоринкою

Смажена курка з хрусткою скоринкою

Смажена курка з хрусткою скоринкою - це відмінна закуска до вина або пива. А якщо доповнити її гарніром і салатом, то вийде повноцінна вечеря для сім'ї або ж блюдо для всіх гостей за столом. опис приготування: Курка в паніровці - це відмінна закуска для великої компанії. Курочка виходить дуже ...

читати далі
Смажена моцарелла

Смажена моцарелла

Сир - це відмінна закуска. Його можна нарізати шматочками і подати з вином або ягодами, а також з медом або зеленню. А ще є у мене один улюблений спосіб, як приготувати смажену моцарелу. опис приготування: Таку закуску варто подавати гарячою до столу, щоб при розрізанні сир був м'який і трохи ...

читати далі
Смажена мойва

Смажена мойва

Мойва - це дрібна морська риба. Її часто готують в клярі, в паніровці на сковороді. її їдять, як насіння. Вона смачна і недорога, звідси до неї приходить подібне кохання. розповім, як приготувати смажену мойву. опис приготування: Крім обсмажування з мойви частенько роблять домашні рибні консер...

читати далі
Смажена зубатка

Смажена зубатка

Смажену рибку можна подавати не тільки до вечері або на обід, а також є її з келихом пива. Хочете самі приготувати таку? Тоді візьміть собі на замітку рецепт мій рецепт! опис приготування: Якщо ви любите побалувати себе келихом холодного пива, то така рибка буде вам до смаку. Ви можете подават...

читати далі
Смажене куряче філе з скоринкою

Смажене куряче філе з скоринкою

У кожної господині є свої секрети на кухні. Нещодавно мені подруга розкрила свій секрет приголомшливого, хрусткого страви, яке я у неї спробувала давним-давно. Просто пальчики оближеш! опис приготування: Представлений мною рецепт розповідає про те, як приготувати смажене куряче філе з скоринко...

читати далі
Смажене морозиво в подвійній паніровці

Смажене морозиво в подвійній паніровці

Холодне морозиво в хрусткою гарячої паніровці - це приголомшливий десерт, який без особливого клопоту можна зробити в домашніх умовах. Хочете спробувати? Тоді запам'ятовуйте цей покроковий рецепт. опис приготування: Якщо ви хочете зробити по-справжньому ідеальний десерт своїми руками, обов'язк...

читати далі
Смажені кабачки

Смажені кабачки

Безпрограшний варіант приготування кабачків - це підсмажити їх на сковороді. Відмінна закуска з ароматним соусом найкраще підходить для легкого вечері. ось рецепт, як приготувати смажені кабачки. опис приготування: Використовуйте молоді кабачки, з них не потрібно очищати шкірку, та й виходить ...

читати далі
Смажені кульки з морозива

Смажені кульки з морозива

Просто подати морозиво на десерт здається занадто нудним ідеєю? Тоді цей рецепт саме те, що вам потрібно! процес нескладний, а результат гідний найвищих похвал:) Запам'ятовуйте і повторіть будинку. опис приготування: Я хочу запропонувати вам на пробу дуже класний варіант, як приготувати смажен...

читати далі
Смажений кролик

Смажений кролик

Скуштуйте дієтичного кролячого м'яса, приготувавши кролика на сковороді. Ніжне м'ясо обсмажується в паніровці з сухарів, борошна, молока і яєць. Підійде на обід або вечерю, особливо з гірчичним соусом. опис приготування: Вище я детально описав, як приготувати смаженого кролика. Якщо ви віддаєт...

читати далі