Рецепт Оселедець смажена фото

Оселедець смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Всі звикли до малосольной або свіжомороженої Оселедчик, проте пропонуємо спробувати, як приготувати оселедець смажену. І нехай рецепт вас не лякає, рибка виходить дуже смачною і ситної.

Смажений оселедець нічим не поступається, наприклад, смаженої мойві або карасем. Таку рибку можна посмажити цілком або нарізати шматочками. Вона стане відмінним доповненням до гарніру з картоплі, каші. Для любителів рибних продуктів цей рецепт стане приємним подивом. Оселедчик смачніше готувати в паніровці з сухарів або борошна.

  • Оселедець - 2 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - За смаком
оселедець смажена - фото крок 1
1. Якщо рибка заморожена, то залишаємо її розморожувати. Якщо малосоленая, то відрізаємо голову і хвіст, знімаємо шкірку і видаляємо всі нутрощі, гарненько промиваємо і витираємо паперовим рушником.
оселедець смажена - фото крок 2
2. Оброблену рибку нарізаємо невеликими шматочками, але при бажанні можна залишати цілком. Свіжу рибу трохи присолите.
оселедець смажена - фото крок 3
3. Борошно насипаємо в миску і обвалюють з двох сторін шматочки риби. Сковороду ставимо на вогонь, наливаємо трохи соняшникової олії і на розпечену сковороду викладаємо шматочки риби.
оселедець смажена - фото крок 4
4. Обсмажуємо з двох сторін до появи золотистої скоринки. Готові шматочки перекладаємо на тарілку, смачного!

Схожі рецепти