Рецепт Швидка оселедець фото

Швидка оселедець
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Солоне

Оселедець - смачна солона риба, яку пробував кожен в нашій країні хоча б раз в житті. Я сама засолюють оселедець вдома і всього лише за добу виходить слабосоленая, смачна і швидка оселедець.

Дуже часто можна купити неякісну оселедець, перемороженную, пересолену або з "душком" . Я солю оселедець самостійно, щоб уникнути подібних прикрих дрібниць. Я точно знаю, як і в чому її солю і впевнена в результаті. У мене є кілька рецептів засолювання, але мій улюблений - швидка оселедець в розсолі з сироваткою. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати цю, всіма улюблену, закуску. За рахунок того, що риба обробити на філе, стояти під пресом їй потрібно всього лише добу. Оселедець виходить пряної, слабосоленої, з невеликою острінкой перцю чилі. Спробуйте, вам сподобається!

  • Оселедець - 450 грам
  • Кріп - 1/4 пучка
  • Koriandr (зерна) - 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Лук червоний - 1 штука
  • Фенхель в зернах - 1/2 чайних ложки
  • Сироватка - 1/4 склянки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Вода - 1 Склянка
  • Гострий перець чилі - 1/4 чайних ложки
швидка оселедець - фото крок 1
Рибу промийте, чисті і відділи golovu.
швидка оселедець - фото крок 2
Акуратно відокремте філе і видаліть всі кісточки.
швидка оселедець - фото крок 3
Лук почистіть і поріжте кільцями. Кріп промийте та висушіть рушником.
швидка оселедець - фото крок 4
У суху банку складіть всі спеції і сіль, кілька кілець цибулі, гілочку кропу, завантаження файлу sverhu Herring. Укладайте в банку все шарами і трохи притискайте, щоб шари щільно прилягали один до одного. Залийте вміст банки сумішшю води і сироватки. Поставте під прес і відправте в холодильник на 1 добу.

Схожі рецепти