Швидка оселедець
(покроковий рецепт з фото)
Оселедець - смачна солона риба, яку пробував кожен в нашій країні хоча б раз в житті. Я сама засолюють оселедець вдома і всього лише за добу виходить слабосоленая, смачна і швидка оселедець.
Дуже часто можна купити неякісну оселедець, перемороженную, пересолену або з "душком" . Я солю оселедець самостійно, щоб уникнути подібних прикрих дрібниць. Я точно знаю, як і в чому її солю і впевнена в результаті. У мене є кілька рецептів засолювання, але мій улюблений - швидка оселедець в розсолі з сироваткою. Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати цю, всіма улюблену, закуску. За рахунок того, що риба обробити на філе, стояти під пресом їй потрібно всього лише добу. Оселедець виходить пряної, слабосоленої, з невеликою острінкой перцю чилі. Спробуйте, вам сподобається!
- Оселедець - 450 грам
- Кріп - 1/4 пучка
- Koriandr (зерна) - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1 Чайна ложка
- Лавровий лист - 2 штуки
- Лук червоний - 1 штука
- Фенхель в зернах - 1/2 чайних ложки
- Сироватка - 1/4 склянки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Вода - 1 Склянка
- Гострий перець чилі - 1/4 чайних ложки
Рибу промийте, чисті і відділи golovu.
Акуратно відокремте філе і видаліть всі кісточки.
Лук почистіть і поріжте кільцями. Кріп промийте та висушіть рушником.
У суху банку складіть всі спеції і сіль, кілька кілець цибулі, гілочку кропу, завантаження файлу sverhu Herring. Укладайте в банку все шарами і трохи притискайте, щоб шари щільно прилягали один до одного. Залийте вміст банки сумішшю води і сироватки. Поставте під прес і відправте в холодильник на 1 добу.