Котлети з фаршу і кабачків в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас з'явилося бажання побалувати себе смачним і екстраординарним блюдом, а часу немає, спробуйте приготувати котлети з фаршу і кабачків в духовці. Ніжний, корисний і економічний продукт.
Я розповім, як приготувати котлети з фаршу і кабачків в духовці, соковиті, м'які і ароматні. Простота в приготуванні економить ваш вільний час. Низька калорійність цієї страви стане чудовою знахідкою для людей, стежать за своєю фігурою і вимушених сидіти на дієті. Урізноманітніть цим продуктом своє осіннє меню.
- Кабачки - 250 грам
- Курячий фарш - 850 грам
- Кріп - 10 грам
- Braai (koriandr) - 5 грам
- Перець чорний мелений - 0, 3 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Петрушка - 5 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
1. Перед тим, як приготувати котлети, дрібно натріть невелику цибулину. Також натріть кабачок, але сік не віджимайте.
2. Візьміть куряче філе і перекрутити на м'ясорубці, вбийте яйце, з'єднайте з перетертими овочами і перемішайте.
3. Поріжте дрібно зелень і додайте в фарш. Додати сіль, поперчіть і покладіть спеції на ваш смак.
4. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідної маси. Увімкніть духовку для нагрівання. Візьміть сковорідку, розігрійте і влийте невелику кількість рослинної олії. Не звертайте уваги на рідке стан фаршу, набирайте його ложкою і кладіть на сковорідку. Обсмажуйте не більше хвилини з кожного боку на сильному вогні.
5. Викладіть напівготові котлети на деко без додавання масла і запікайте при температурі 180С протягом чверті години. Котлети з фаршу і кабачків в духовці готові. Смачного.