Котлети з кабачків і фаршу смажені

Котлети з кабачків і фаршу смажені
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 50 хв.
Хочете урізноманітнити своє щоденне меню смачним, ситним і по-літньому легким стравою? Тоді обов'язково приготуйте котлети з кабачків і фаршу смажені, і ваша сім'я залишиться задоволеною і ситій!

опис приготування:

Котлетки з кабачків я готую регулярно кожним влітку. Всім моїм домочадцям вони дуже подобаються. Блюдо виходить дуже економним, легким, а благодаря фаршу — ще й ситним. Можна не зупинятися на одних тільки кабачках — в овочевий фарш можна додати подрібнений солодкий перець, цибуля, морква, кольорову капусту (з неї теж треба віджати сік). До речі, дуже смачними виходять котлетки, якщо взяти наполовину кабачок і баклажан. Загалом, пробуйте, експериментуйте і насолоджуйтеся результатом своїх творінь!

  • Кабачок— 1 штука
  • фарш— 250 грам
  • яйця— 2 штуки
  • Манька— 1 Ст. ложка
  • Панірувальні сухарі— 3-4 Ст. ложок
  • сіль, перець— За смаком
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка(для смаження)
Котлети з кабачків і фаршу смажені - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Кабачок вибирайте невеликого розміру, в довжину не більше 20 см, із зеленою шкіркою.

Котлети з кабачків і фаршу смажені - фото крок 2 Кабачок поріжте на довільні шматки і складіть в чашу блендера. Шкірку я не зрізаю, але при бажанні це можна зробити, особливо, якщо вона біла і твердоватим.

Котлети з кабачків і фаршу смажені - фото крок 3 Подрібніть кабачок до максимально однорідного стану. звичайно, можна натерти і на тертці, але там і простіше, і швидше. Подрібнений кабачок перекладіть в дрібне сито і залиште на 30 хвилин, а потім додатково відіжміть руками, щоб прибрати рідина.

Котлети з кабачків і фаршу смажені - фото крок 4 Змішайте кабачок з фаршем, яйцями, манкою і половиною панірувальних сухарів, додайте сіль і перець за смаком.

Котлети з кабачків і фаршу смажені - фото крок 5 Гарненько перемішайте масу до однорідного стану. Зверніть увагу, Зараз вона буде ще злегка рідкувата, не поспішайте додавати ще борошно або панірувальні сухарі. Залиште масу на 15-20 хвилин, щоб манка набухла, і ще раз перемішайте. Якщо все-таки кабачкова маса для котлет залишиться рідкуватий, тоді сміливо всипте ще трохи панірувальних сухарів або борошна.

Котлети з кабачків і фаршу смажені - фото крок 6 Решта панірувальні сухарі пересипте в невелику суху тарілочку. З кабачкової фаршу сформуйте невеликі котлетки і умочіть в панірувальні сухарі по обидва боки. звичайно, кабачковий фарш кілька рідині, ніж звичайний м'ясний, але після обмакувания в панірувальних сухарях, котлетки добре тримають форму.

Котлети з кабачків і фаршу смажені - фото крок 7 Обсмажте котлетки в невеликій кількості рослинного масла з обох боків до золотистого кольору.

Котлети з кабачків і фаршу смажені - фото крок 8 Котлети з кабачків і фаршу готові! Подавати можна з будь-яким гарніром — картопляним пюре, кашами або макаронами.

Схожі рецепти

Котлети з фаршу і кабачків в духовці

Котлети з фаршу і кабачків в духовці

Якщо у вас з'явилося бажання побалувати себе смачним і екстраординарним блюдом, а часу немає, спробуйте приготувати котлети з фаршу і кабачків в духовці. ніжний, корисний і економічний продукт. опис приготування: Я розповім, як приготувати котлети з фаршу і кабачків в духовці, соковиті, м'які ...

читати далі
Котлети з кабачків і фаршу

Котлети з кабачків і фаршу

Ви навіть не уявляєте, які ніжні і соковиті котлетки виходять, якщо додати в них молодий кабачок — такий смакоти ви ще ніколи не пробували! Рецепт коле з кабачків і фаршу — для вас. опис приготування: Зараз я розповім вам дуже простий рецепт котлет з кабачків і фаршу, які відмінно урізноманітн...

читати далі
Смажені квіти кабачків

Смажені квіти кабачків

Може здатися дивним — смажити квіти кабачків. Але насправді — це дуже популярна закуска в багатьох країнах світу. Показую оригінальний рецепт смажених квітів кабачків. опис приготування: Якщо ви вирощуєте кабачки — не варто зразу викидати квітки. наприклад, в Мексиці з них часто роблять закуск...

читати далі
Домашні котлети з фаршу

Домашні котлети з фаршу

Ну хто з нас не згадує з душевною теплотою про котлетах своєї мами або бабусі? З цього простому рецептом домашніх котлет з фаршу, вони виходять особливо ніжними і соковитими. Спробуйте і ви! опис приготування: Отже, давайте ж поговоримо про те, як зробити домашні котлети з фаршу. Ясне діло, фа...

читати далі
Котлети домашні з фаршу

Котлети домашні з фаршу

Домашні котлети ніколи не зрівняються з покупними. окрім того, що ви знаєте склад виробів, додаєте спеції за смаком, так ще й вносите свою любов! Таке гаряче блюдо сподобається всім близьким. опис приготування: Кожна господиня має свій улюблений рецепт, я не виключення. Тому розповім, як приго...

читати далі