Губаджі

Рецепт Губаджі фото

Свинина в крохмалі - так перекладається назва цього китайського блюда. Шматочки м'яса обвалюються в крохмальної клярі, а потім обсмажуються. Процес приготування простий, але виходить дуже смачно! Губаджоу готують з різними соусами: солоним, солодким або кисло-солодким. Але є ще й інший варіант, адаптований для європейців. Свинина (вирізка) ріжеть...

Читати далі

Палтус в клярі

Рецепт Палтус в клярі фото

Я дуже люблю готувати палтус в клярі (природно, НЕ цілу рибу, палтус філе). Готується дуже швидко і просто, проте смак у страви такий, що не соромно навіть на святковий стіл поставити. Палтус в клярі - дуже смачна страва. Пальчики оближеш! І готується воно досить швидко і просто. Палтус в клярі можна подавати з різними овочами і зеленню. Тоді це ...

Читати далі

Свиняча відбивна в паніровці

Рецепт Свиняча відбивна в паніровці фото

Рецепт приготування свинячої відбивної в паніровці. Дуже добре подати таке м'ясо на святковий стіл. М'ясо очищаємо від жиру і плівок, злегка відбиваємо молоточком, обсипаємо спеціями, обвалюють в яйці і сухарях, потім обсмажуємо на сковороді. У приготуванні блюдо не складне, виходить ситним і смачним.Рослинної олії -  300 грамМ'якоть свинини -  5...

Читати далі

Яблука в медовому клярі

Рецепт Яблука в медовому клярі фото

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати яблука в медовому клярі, то обов'язково перегляньте цей рецепт, тому що такий десерт є дуже смачним, оригінальним і легким у приготуванні! Такі м'які і незвичайні яблука стануть прикрасою будь-якого столу! З першого погляду мало хто здогадається, що це саме яблука, хоча аромат підкаже, що одним з інгредієнтів ...

Читати далі

Кальмари фрі

Рецепт Кальмари фрі фото

Є такі страви, які не можна, але дуже хочеться. Дозволяю їх собі вкрай рідко, але зате готую від щирого серця і дуже смачно. Наприклад, цей варіант. Чоловік і гості були в захваті! І ви спробуйте! Подивіться, як приготувати кальмари фрі. Робити їх досить швидко, але рекомендую перед цим замаринувати морепродукти для кращого смаку. Ніяких складних...

Читати далі

Лаваш в клярі

Рецепт Лаваш в клярі фото

Як приготувати лаваш в клярі? Лаваш сам по собі смачний. Коли готуєш його в духовці, з начинкою, він стає хрустким. Можна приготувати його так, щоб він залишався м'яким, але смачним. Приготувати ситне блюдо в дорогу, на полуденок або навіть на обід дуже просто. Просто купіть лаваш і додайте в нього улюблену начинку. З останньої можна експерименту...

Читати далі

Кабачки в клярі з помідорами

Рецепт Кабачки в клярі з помідорами фото

Кабачки в клярі з помідорами я роблю зовсім недавно, після того як спробувала їх на пікніку у знайомих. Раніше я просто обсмажувала кільця кабачків, але в клярі блюдо виходить набагато цікавіше. Кабачки в клярі з помідорами відмінна закуска як в холодному, так і теплому вигляді. Цю страву можна подавати на святковий стіл, виглядає чудово і корист...

Читати далі

Ананаси в клярі

Рецепт Ананаси в клярі фото

Відмінна солодка закуска - ананаси в клярі. Готуються дуже просто, кляр звичайнісінький. Ананаси виходять смачними і соковитими. Обов'язково спробуйте. Ананаси в клярі можна подати зі сметаною або варенням. Будь-солодкий соус до них підійде. Хоча і так, без всякого соусу, ананаси в клярі дуже смачні. Мої діти їдять їх, як печива. До чаю відмінно ...

Читати далі

Минтай в клярі в мультиварці

Рецепт Минтай в клярі в мультиварці фото

Ніжний і дуже соковитий, з апетитною скоринкою минтай в клярі в мультиварці в домашніх умовах - справжня знахідка для любителів простих і корисних страв. З вельми звичайного набору інгредієнтів виходить дивно смачна страва. Якщо вам до смаку цей простий рецепт минтая в клярі в мультиварці, тоді обов'язково повторіть його будинку.1. Якщо у вас ціл...

Читати далі

Капустяне листя в клярі

Рецепт Капустяне листя в клярі фото

Розповім, як зробити капустяне листя в клярі. Виходить відмінна закуска, яка однаково подобається всім, навіть тим, хто в звичайних умовах капусту не любить! Так що ділюся рецептом з радістю! Дуже хороший рецепт приготування капустяного листя в клярі - для вас! Спробуйте обов'язково, дуже просто готується і з'їдається просто-таки моментально! Так...

Читати далі

Рибне філе

Рецепт Рибне філе фото

Я люблю рибу більше, ніж м'ясо. Іноді м'ясні блюдо взагалі не хочеться їсти. Тому пару раз в тиждень я себе тішу смачними гарячими, але досить простими у виконанні. До подібного рецептом, який я описала нижче, підійде легкий гарнір у вигляді пюре або відварених овочів. Дізнайтеся про те, як приготувати рибне філе в клярі. Його можна швидко засмаж...

Читати далі

Баклажани у фритюрі

Рецепт Баклажани у фритюрі фото

Такі баклажани смачні і в гарячому, і в холодному вигляді, адже завдяки обсмажування в киплячій олії вони виходять дуже хрусткими. Можна подати їх у вигляді закуски на загальному блюді або як гарнір. Аналогічним чином можна готувати і кабачки. При подачі посипайте баклажани зеленню і меленим часником.Баклажан -  1 штукаБорошно пшеничне -  4 Ст. Л...

Читати далі

Мідії, смажені в клярі

Рецепт Мідії, смажені в клярі фото

Мідії, смажені в клярі або паніровці, - краще блюдо з мідій, що я пробувала. Виключно смачна закуска, особливо з келихом крижаного пива. Спробувати повинен кожен! Це шалено смачна закуска. Може здатися на перший погляд, що для приготування цієї страви у вас буде багато метушні, але можу відразу вас запевнити в тому, що в приготуванні цієї приголо...

Читати далі

Кабачки в пивному клярі

Рецепт Кабачки в пивному клярі фото

Апетитна і соковита закуска. Крім кабачків, я смажу ще й помідори, щоб кляр не пропав даремно. Головне - після смаження дати стекти зайвому маслу, щоб блюдо не вийшло жирним. Пробуйте. Разом з кабачками в пивному клярі будемо готувати і помідори. Помийте і поріжте овочі кружками. Змішайте для клярі борошно, пиво і дрібку солі, додайте збитий біло...

Читати далі

Креветки у фритюрі

Рецепт Креветки у фритюрі фото

Ця страва, яке готується дуже швидко. Креветки можна подати з відвареною рисом, буде відмінний вечеря. А можна подати їх як закуску до пива або вина. Правда, вже дуже швидко вони з'їдаються ...:) Креветки гарні в будь-якому вигляді: варені, смажені, запечені. З ними готують багато цікавих як основних страв, так і закусок, і салатів. Хочу запропон...

Читати далі