Рецепт Кальмари фрі фото

Кальмари фрі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Риба та морепродукти, Морепродукти, Кальмари
Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Страви в клярі

Є такі страви, які не можна, але дуже хочеться. Дозволяю їх собі вкрай рідко, але зате готую від щирого серця і дуже смачно. Наприклад, цей варіант. Чоловік і гості були в захваті! І ви спробуйте!

Подивіться, як приготувати кальмари фрі. Робити їх досить швидко, але рекомендую перед цим замаринувати морепродукти для кращого смаку. Ніяких складних дій немає. Саме клопітно буде - очистити кальмара, якщо він у вас цілий. В паніровці доданий гострий перець, так що соус підбирайте відповідний, так само гарний буде кетчуп. Закуска підійде під пиво.

  • Кальмар - 500 грам (очищений)
  • Борошно - 2 склянки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
кальмари фрі - фото крок 1
1. Кальмари наріжте середніми шматочками. Для кращого смаку замочіть їх у лимонному соці на 30 хвилин.
кальмари фрі - фото крок 2
2. Через відведений час, зробіть паніровці: змішайте борошно з перцем, сіллю і паприкою.
кальмари фрі - фото крок 3
3. Розділи panirovku 2 миски. У третю влийте молоко.
кальмари фрі - фото крок 4
4. Тепер кальмара умочіть в борошні, потім в молоці і в другій чашці борошна.
кальмари фрі - фото крок 5
5. Розігрійте фритюр з маслом або каструлю. Обсмажте в ньому кальмарів протягом 3-х хвилин.
кальмари фрі - фото крок 6
6. Потім з кальмарів приберіть зайве масло. Подавайте з соусом. Смачного!

Схожі рецепти