Хрустка картопля-фрі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, солодкою картоплею, корицею, мускатним горіхом, імбиром і соусом з шавлії.
Майже всі люблять смажену картоплю. Особливо картопля-фрі, хрусткий зовні і м'який усередині, свіжий і гарячий, з кетчупом.
- Картоплі - 4 штуки
- Рослинного або арахісове масло - 2 L
- Сіль і перець - - За смаком
1. Промити картоплю у великій мисці з великою кількістю холодної проточної води, поки вода не стане чистою. Нарізати картоплю довгими смужками товщиною близько 6 мм. Залити водою з льодом і накрити кришкою. Поставити в холодильник принаймні на 30 хвилин або до 2 днів.
2. У великій каструлі або фритюрниці нагріти масло на середньому вогні, поки термометр не зареєструє 160 градусів. Переконайтеся, що у вас є принаймні 7, 5 см масла.
Злити воду з картоплі, викласти на чистий кухонний рушник і ретельно висушити.
Злити воду з картоплі, викласти на чистий кухонний рушник і ретельно висушити.
3. Збільшити вогонь до високого і додати картоплю в гаряче масло. Смажити, помішуючи, поки картопля не стане м'яким, приклад 6 до 8 хвилин.
4. Витягти картопля з каструлі і викласти на паперові рушники, щоб скло масло. Дати постояти протягом принаймні 10 хвилин або до 2 годин.
5. Коли ви готові подавати картопля фри, розігріти масло до 175 градусів. Викласти картоплю в гаряче масло і обсмажити ще раз, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору, близько 1 хвилини.
6. Викласти картоплю на блюдо і посипати сіллю і перцем за смаком. Відразу ж подавати.