Хрустка м'ята картопля
(покроковий рецепт з фото)
Без картоплі в моїй родині не проживуть і тижні. Але не є ж весь час її в смаженому і вареному вигляді? Іноді хочеться чогось нового, відчути інший смак і текстуру. І ось вам рецепт!
Сьогодні для вас я підготувала інструкцію про те, як приготувати хрустку пом'ятий картоплю. Спочатку плоди будуть варитися, а потім м'ятися майже в пюре і в кінці запікатися. Виходить просто неймовірне поєднання апетитною скоринки з м'якою серцевиною. Такий гарнір підійде до курки, а також поєднується з салатом огірки з помідорами.
- Картопля - 1500 грам
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Найкраще підійде маленький молода картопля. Його слід ретельно промити.
2. Потім відваріть картоплю в воді протягом 13-15 хвилин.
3. З картоплі злити воду. На дно дека влийте масло.
4. Потім плоди акуратно роздавите, щоб вийшли "коржі" .
5. Викладіть "коржі" на деко. Зверху засипте перець і сіль за смаком.
6. Запікайте картопля протягом 25 хвилин в духовці при 230 градусах. Смачного!