Рецепт Хрустка м'ята картопля фото

Хрустка м'ята картопля
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарніри

Без картоплі в моїй родині не проживуть і тижні. Але не є ж весь час її в смаженому і вареному вигляді? Іноді хочеться чогось нового, відчути інший смак і текстуру. І ось вам рецепт!

Сьогодні для вас я підготувала інструкцію про те, як приготувати хрустку пом'ятий картоплю. Спочатку плоди будуть варитися, а потім м'ятися майже в пюре і в кінці запікатися. Виходить просто неймовірне поєднання апетитною скоринки з м'якою серцевиною. Такий гарнір підійде до курки, а також поєднується з салатом огірки з помідорами.

  • Картопля - 1500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Чорний мелений перець - За смаком
хрустка м'ята картопля - фото крок 1
1. Найкраще підійде маленький молода картопля. Його слід ретельно промити.
хрустка м'ята картопля - фото крок 2
2. Потім відваріть картоплю в воді протягом 13-15 хвилин.
хрустка м'ята картопля - фото крок 3
3. З картоплі злити воду. На дно дека влийте масло.
хрустка м'ята картопля - фото крок 4
4. Потім плоди акуратно роздавите, щоб вийшли "коржі" .
хрустка м'ята картопля - фото крок 5
5. Викладіть "коржі" на деко. Зверху засипте перець і сіль за смаком.
хрустка м'ята картопля - фото крок 6
6. Запікайте картопля протягом 25 хвилин в духовці при 230 градусах. Смачного!

Схожі рецепти