Рецепт Карпаччо з тунця фото

Карпаччо з тунця
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Помідор , Черрі , Тунець
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Карпаччо вважається легкої холодною закускою вищої якості. Замість того, щоб замовляти блюдо в ресторані, можна приготувати його будинку і буде так само смачно. Відмінна закуска на святковий стіл.

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати карпаччо з тунця, буде потрібно всього 15 хвилин! Секрет гарного карпаччо - в соусі, з яким будуть подавати тонко нарізане сире рибне філе. Також до карпаччо рекомендується змішати своєрідний мікс з помідорів чері, салат і авокадо, приправити його лимонним соком і оливковою олією за смаком. Спосіб оформлення свіжих овочів в кошику приємно здивує кулінарних естетів. Вдалого приготування!

  • Філе тунця - 65 грам
  • Авокадо - 15 грам
  • Салат - 5 грам
  • Помідори черрі - 10 грам
  • Кунжут чорний і білий - 3 грами
  • Масло оливкове - 30 мілілітрів
  • Соєвий соус - 10 мілілітрів
  • Лимонний сік - 3-5 мілілітрів
карпаччо з тунця - фото крок 1
Філе тунця наріжте тонкими міліметровим скибочками. Використовуйте дуже хороший, гострий ніж.
карпаччо з тунця - фото крок 2
Змішайте оливкову олію, соєвий соус і лимонний сік. Отриманою сумішшю щедро змастіть тарілку.
карпаччо з тунця - фото крок 3
Скибочки тунця викладіть на суміш. Для того, щоб закуска виглядала естетично, приберіть зайву суміш з тарілки по периметру філе тунця за допомогою серветки.
карпаччо з тунця - фото крок 4
Акуратно посипте кунжутом краю риби.
карпаччо з тунця - фото крок 5
Невелику тарталетки або кошик заповніть сумішшю з помідорів чері, авокадо, зеленого салату, оливкового масла і лимонного соку.
карпаччо з тунця - фото крок 6
Вишукане карпаччо з тунця готове. Смачного!

Схожі рецепти