Карпаччо з тунця
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.
Карпаччо вважається легкої холодною закускою вищої якості. Замість того, щоб замовляти блюдо в ресторані, можна приготувати його будинку і буде так само смачно. Відмінна закуска на святковий стіл.
Опис приготування:
Для того, щоб приготувати карпаччо з тунця, буде потрібно всього 15 хвилин! Секрет гарного карпаччо - в соусі, з яким будуть подавати тонко нарізане сире рибне філе. Також до карпаччо рекомендується змішати своєрідний мікс з помідорів чері, салат і авокадо, приправити його лимонним соком і оливковою олією за смаком. Спосіб оформлення свіжих овочів в кошику приємно здивує кулінарних естетів. Вдалого приготування!
- Філе тунця - 65 грам
- Авокадо - 15 грам
- Салат - 5 грам
- Помідори черрі - 10 грам
- Кунжут чорний і білий - 3 грами
- Масло оливкове - 30 мілілітрів
- Соєвий соус - 10 мілілітрів
- Лимонний сік - 3-5 мілілітрів
Філе тунця наріжте тонкими міліметровим скибочками. Використовуйте дуже хороший, гострий ніж.
Змішайте оливкову олію, соєвий соус і лимонний сік. Отриманою сумішшю щедро змастіть тарілку.
Скибочки тунця викладіть на суміш. Для того, щоб закуска виглядала естетично, приберіть зайву суміш з тарілки по периметру філе тунця за допомогою серветки.
Акуратно посипте кунжутом краю риби.
Невелику тарталетки або кошик заповніть сумішшю з помідорів чері, авокадо, зеленого салату, оливкового масла і лимонного соку.
Вишукане карпаччо з тунця готове. Смачного!