Рецепт Рис з морквою і цибулею фото

Рис з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крупи, Морква, Цибуля, Мал
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Плов

З рису з овочами можна приготувати відмінний плов без м'яса. На смак він виходить просто чудовим. Таке блюдо стане хорошим елементом дієтичного харчування.

Для вашої дієти будемо сьогодні готувати плов без м'яса - рис з морквою і цибулею. Обсмажте в сотейнику порізані моркву і цибулю, потім додайте вершкове масло і рис. Посипте зверху приправою і сіллю, залийте водою на палець вище рівня рису і покладіть в центр готування часнику. Готуйте під кришкою протягом 25 хвилин. Часник з готового блюда можна витягнути, очистити і додавати по зубчику в кожну порцію. Смачного!

  • Олія соняшникова - 80 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Мал - 1 Склянка
  • Приправа для плову - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
мал з морквою і цибулею - фото крок 1
Моркву і цибулю порізати кубиками.
мал з морквою і цибулею - фото крок 2
І обсмажте їх на рослинному маслі.
мал з морквою і цибулею - фото крок 3
Потім додайте вершкове масло, і коли воно розчиниться, викладіть промитий рис.
мал з морквою і цибулею - фото крок 4
Посипте зверху приправою і сіллю, залийте водою на палець вище рівня рису і покладіть в центр готування часнику.
мал з морквою і цибулею - фото крок 5
Накрийте кришкою і варіть протягом 25 хвилин на невеликому вогні. Після цього часник можна вийняти з блюда, очистити і додавати по зубчику в кожну порцію. Мал з морквою і цибулею готовий.

Схожі рецепти