Рис з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
З рису з овочами можна приготувати відмінний плов без м'яса. На смак він виходить просто чудовим. Таке блюдо стане хорошим елементом дієтичного харчування.
Для вашої дієти будемо сьогодні готувати плов без м'яса - рис з морквою і цибулею. Обсмажте в сотейнику порізані моркву і цибулю, потім додайте вершкове масло і рис. Посипте зверху приправою і сіллю, залийте водою на палець вище рівня рису і покладіть в центр готування часнику. Готуйте під кришкою протягом 25 хвилин. Часник з готового блюда можна витягнути, очистити і додавати по зубчику в кожну порцію. Смачного!
- Олія соняшникова - 80 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Голівка часнику - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Приправа для плову - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Моркву і цибулю порізати кубиками.
І обсмажте їх на рослинному маслі.
Потім додайте вершкове масло, і коли воно розчиниться, викладіть промитий рис.
Посипте зверху приправою і сіллю, залийте водою на палець вище рівня рису і покладіть в центр готування часнику.
Накрийте кришкою і варіть протягом 25 хвилин на невеликому вогні. Після цього часник можна вийняти з блюда, очистити і додавати по зубчику в кожну порцію. Мал з морквою і цибулею готовий.