Солянка з мисливськими ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Солянка з мисливськими ковбасками - це насичений, поживний і ароматний суп. Рецепт приготування цієї страви зовсім простий. Солянка стане ідеальним варіантом смачного і ситного обіду.
Як приготувати солянку з мисливськими ковбасками? Рецепт приготування простий і не займе у вас багато часу. Існує кілька видів солянки: м'ясна, рибна і грибна. Сьогодні я пропоную вам приготувати м'ясну солянку. Для приготування цієї страви знадобляться прості і доступні інгредієнти. Перед подачею можна додати скибочку лимона, трохи сметани і свіжої зелені, тоді блюдо буде виглядати ще більш апетитним.
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Огірок солоний - 2 штуки
- Копчена куряча грудка - 200 грам
- Мисливські ковбаски - 3 штуки
- Бульйон - 2.5 L
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Лимон - 2 часточки (для подачі)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Візьміть цибулину середнього розміру, очистіть її від лушпиння, промийте під проточною водою і дрібно наріжте.
Морква добре помийте, почистіть і натріть на дрібній тертці або середньої.
На добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії обсмажте цибулю з морквою протягом 3-4 хвилин.
Мисливські ковбаски наріжте невеликими кружечками.
Копчену курячу грудку наріжте невеликими шматочками.
До моркви з цибулею додайте ковбаски, куриную грудку, все добре перемішайте і обсмажте протягом 4-5 хвилин.
Додайте 2 столові ложки томатної пасти, перемішайте всі інгредієнти і тушкуйте протягом 5-6 хвилин.
Солоні огірки наріжте соломкою, додайте до до решти інгредієнтів і тушкуйте все 5-7 хвилин.
У бульйон додайте нарізану картоплю і доведіть його до кипіння.
До картоплі додайте зажарку, все перемішайте і варіть до готовності картоплі.
Перед подачею додайте скибочку лимона і трохи сметани. Смачного!