Вино з малинового варення
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас під рукою є баночка домашньої консервації, ви можете взяти на замітку це досить простий рецепт вина з малинового варення. Солодке, ароматне, дуже смачне воно обов'язково сподобається.
Приготувати домашнє вино можна не тільки традиційного винограду. Цілком для основи підійде і варення, причому не тільки свіже, але і досить старе.
1. Отже, для початку необхідно підготувати чисту банку на три літри. Надіслати її стерилизоваться, а потім остудити.
2. Довести до кипіння воду і теж остудити. Вона повинна бути приблизно кімнатної температури.
3. У чисту банку викласти варення і залити його водою. Щоб вино з малинового варення в домашніх умовах почало відігравати, потрібно додати родзинки. Його не потрібно попередньо замочувати або навіть мити, просто викласти в банку.
4. На даному етапі можна накрити банку кришкою і залишити приблизно на тиждень - 10 день.
5. Потім необхідно ретельно процідити весь вміст, використовуючи для цього марлю, складену в декілька шарів.
6. У чисту банку вилити перелити вино і одягнути звичайну медичну рукавичку.
7. Для виходу повітря потрібно зробити невеликий прокол на одному з пальців рукавички і залишити банку приблизно на місяць.
8. Після цього потрібно стежити за тим, як рукавичка буде здуватися. Коли повітря в ній зовсім не залишиться, рецепт приготування вина з малинового варення на першому етапі підійшов до кінця.
9. Залишилося акуратно розлити його по чистим пляшках і відправити в темне місце. Потрібно дати вину настоятися мінімум пару місяців.
- Малинове варення - 1 літр
- Вода - 1 літр
- Ізюм - 100-120 грам
1. Отже, для початку необхідно підготувати чисту банку на три літри. Надіслати її стерилизоваться, а потім остудити.
2. Довести до кипіння воду і теж остудити. Вона повинна бути приблизно кімнатної температури.
3. У чисту банку викласти варення і залити його водою. Щоб вино з малинового варення в домашніх умовах почало відігравати, потрібно додати родзинки. Його не потрібно попередньо замочувати або навіть мити, просто викласти в банку.
4. На даному етапі можна накрити банку кришкою і залишити приблизно на тиждень - 10 день.
5. Потім необхідно ретельно процідити весь вміст, використовуючи для цього марлю, складену в декілька шарів.
6. У чисту банку вилити перелити вино і одягнути звичайну медичну рукавичку.
7. Для виходу повітря потрібно зробити невеликий прокол на одному з пальців рукавички і залишити банку приблизно на місяць.
8. Після цього потрібно стежити за тим, як рукавичка буде здуватися. Коли повітря в ній зовсім не залишиться, рецепт приготування вина з малинового варення на першому етапі підійшов до кінця.
9. Залишилося акуратно розлити його по чистим пляшках і відправити в темне місце. Потрібно дати вину настоятися мінімум пару місяців.