Рецепт Вино з малинового варення фото

Вино з малинового варення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Напої , Алкогольні , Домашнє вино
Кількість порцій: 1
Час приготування: 71 дн. 6 г. 0 хв.

Якщо у вас під рукою є баночка домашньої консервації, ви можете взяти на замітку це досить простий рецепт вина з малинового варення. Солодке, ароматне, дуже смачне воно обов'язково сподобається.

Опис приготування:

Приготувати домашнє вино можна не тільки традиційного винограду. Цілком для основи підійде і варення, причому не тільки свіже, але і досить старе.

1. Отже, для початку необхідно підготувати чисту банку на три літри. Надіслати її стерилизоваться, а потім остудити.

2. Довести до кипіння воду і теж остудити. Вона повинна бути приблизно кімнатної температури.

3. У чисту банку викласти варення і залити його водою. Щоб вино з малинового варення в домашніх умовах почало відігравати, потрібно додати родзинки. Його не потрібно попередньо замочувати або навіть мити, просто викласти в банку.

4. На даному етапі можна накрити банку кришкою і залишити приблизно на тиждень - 10 день.

5. Потім необхідно ретельно процідити весь вміст, використовуючи для цього марлю, складену в декілька шарів.

6. У чисту банку вилити перелити вино і одягнути звичайну медичну рукавичку.

7. Для виходу повітря потрібно зробити невеликий прокол на одному з пальців рукавички і залишити банку приблизно на місяць.

8. Після цього потрібно стежити за тим, як рукавичка буде здуватися. Коли повітря в ній зовсім не залишиться, рецепт приготування вина з малинового варення на першому етапі підійшов до кінця.

9. Залишилося акуратно розлити його по чистим пляшках і відправити в темне місце. Потрібно дати вину настоятися мінімум пару місяців.

  • Малинове варення - 1 літр
  • Вода - 1 літр
  • Ізюм - 100-120 грам
Приготувати домашнє вино можна не тільки традиційного винограду. Цілком для основи підійде і варення, причому не тільки свіже, але і досить старе.

1. Отже, для початку необхідно підготувати чисту банку на три літри. Надіслати її стерилизоваться, а потім остудити.

2. Довести до кипіння воду і теж остудити. Вона повинна бути приблизно кімнатної температури.

3. У чисту банку викласти варення і залити його водою. Щоб вино з малинового варення в домашніх умовах почало відігравати, потрібно додати родзинки. Його не потрібно попередньо замочувати або навіть мити, просто викласти в банку.

4. На даному етапі можна накрити банку кришкою і залишити приблизно на тиждень - 10 день.

5. Потім необхідно ретельно процідити весь вміст, використовуючи для цього марлю, складену в декілька шарів.

6. У чисту банку вилити перелити вино і одягнути звичайну медичну рукавичку.

7. Для виходу повітря потрібно зробити невеликий прокол на одному з пальців рукавички і залишити банку приблизно на місяць.

8. Після цього потрібно стежити за тим, як рукавичка буде здуватися. Коли повітря в ній зовсім не залишиться, рецепт приготування вина з малинового варення на першому етапі підійшов до кінця.

9. Залишилося акуратно розлити його по чистим пляшках і відправити в темне місце. Потрібно дати вину настоятися мінімум пару місяців.

Схожі рецепти