Рецепт Вино з старого варення фото

Вино з старого варення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Смородина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Напої , Алкогольні , Домашнє вино
Кількість порцій: 1
Час приготування: 79 дн. 4 г. 0 хв.

Нез'їденим вчасно консервація необов'язково повинна йти в сміття. Пропоную вам простий рецепт вина з старого варення. Це абсолютно нескладно, а смак домашнього вина складно описати словами.

Опис приготування:

1. Процес, звичайно, тривалий, але насправді досить простий. Спершу потрібно підготувати необхідну тару - в даному випадку достатньо банки на 3 L. Її потрібно як слід вимити, простерилізувати і обсушити.

2. Перекласти в банку варення і залити водою.

3. Щоб почати процес бродіння, в рецепт приготування вина з старого варення використовується родзинки. Прямо сухим його потрібно відправити в банку.

4. Тепер перший етап - близько 10 днів банку повинна стояти, накрита поліетиленовою кришкою, в темному місці, захищеному від сонячних променів.

5. Потім скласти чисту марлю і кілька шарів і процідити вино, щоб прибрати непотрібний осад.

6. Банку знову потрібно вимити, простерилізувати і дати їй обсохнути. Вилити процеженное вино.

7. Використовувати в цей простий рецепт вина з старого варення можна звичайнісіньку медичну рукавичку, попередньо зробивши в ній маленький прокол голочкою.

8. Зверху банки надіти рукавичку і перетягнути у горлечка гумкою. Стояти в такому вигляді вино повинне не менше 35-38 днів. Рукавичка повинна повністю луснути.

9. На цьому вже етапі вино зі старого варення в домашніх умовах має бути прозорим. Його слід перелити в пляшку або чисту банку, намагаючись залишити осад у попередній банку.

10. На останньому етапі вистоятися вино повинно не менше 2.5 місяців. Обов'язково в темній місці. Після цього можна знімати пробу. Таке вино можна зберігати і довше.

  • Варення - 1 літр
  • Вода - 1.5 L
  • Ізюм - 100 грам
1. Процес, звичайно, тривалий, але насправді досить простий. Спершу потрібно підготувати необхідну тару - в даному випадку достатньо банки на 3 L. Її потрібно як слід вимити, простерилізувати і обсушити.

2. Перекласти в банку варення і залити водою.

3. Щоб почати процес бродіння, в рецепт приготування вина з старого варення використовується родзинки. Прямо сухим його потрібно відправити в банку.

4. Тепер перший етап - близько 10 днів банку повинна стояти, накрита поліетиленовою кришкою, в темному місці, захищеному від сонячних променів.

5. Потім скласти чисту марлю і кілька шарів і процідити вино, щоб прибрати непотрібний осад.

6. Банку знову потрібно вимити, простерилізувати і дати їй обсохнути. Вилити процеженное вино.

7. Використовувати в цей простий рецепт вина з старого варення можна звичайнісіньку медичну рукавичку, попередньо зробивши в ній маленький прокол голочкою.

8. Зверху банки надіти рукавичку і перетягнути у горлечка гумкою. Стояти в такому вигляді вино повинне не менше 35-38 днів. Рукавичка повинна повністю луснути.

9. На цьому вже етапі вино зі старого варення в домашніх умовах має бути прозорим. Його слід перелити в пляшку або чисту банку, намагаючись залишити осад у попередній банку.

10. На останньому етапі вистоятися вино повинно не менше 2.5 місяців. Обов'язково в темній місці. Після цього можна знімати пробу. Таке вино можна зберігати і довше.

Схожі рецепти