Рецепт Вино з яблучного варення фото

Вино з яблучного варення
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Напої , Алкогольні , Домашнє вино
Кількість порцій: 1
Час приготування: 23 дн. 18 г. 0 хв.

Ароматне і смачне вино з яблучного варення приготувати зовсім нескладно. Найголовніше те, що в його якості ви будете абсолютно впевнені і приготуєте вино на свій смак: послаще або покіслее.

Опис приготування:

Хочете приготувати смачне і легке вино з старого яблучного варення? Нічого складного в цьому немає, просто скористайтеся цим рецептом приготування, і у вас на столі буде смачний хмільний напій. Правда на це знадобиться деякий час, адже вино повинно дозріти і вистоятися. Але, я думаю, терпіння у вас вистачить Готуємо!


  • Яблучне варення - 1 літр
  • Мал - 1 Склянка
  • Дріжджі - 15-20 грам
  • Вода - 1, 5 L
1
Повністю розчиніть варення в теплій воді. Обов'язково спробуйте отриманий розчин, він повинен бути солодким. Якщо ви пошкодували цукру при приготуванні варення, додайте його зараз і гарненько розмішайте до розчинення крупинок.
2
Виливаємо отриманий розчин в 3-х літрову банку або бутель.
3
У невеликій кількості теплої води розчиніть звичайні хлібопекарські дріжджі.
4
Додаємо до розчину варення розчин дріжджів і засипаємо рис. Мал не промиваємо!
5
Надягаємо на горлечко банки гідрозатвор або гуязик рукавичку з проколами в пальцях.
6
Ставимо в темне тепле місце для бродіння.
7
Коли вино перестане бродити і вся гуща вляжеться на дно (рукавичка здметься або перестануть виділятися бульбашки газів) обережно переливаємо вино в пляшки і відправляємо на зберігання.

Схожі рецепти