Українська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Борщ з тушонкою і помідорами

Борщ з тушонкою і помідорами

Поділюся з вами чудовим рецептом приготування борщу з тушонкою і помідорами. Виходить смачне і ситне перша страва — якщо готувати треба терміново. а м'ясо ще не розморозити, приготуйте так! опис приготування: розповім, як приготувати борщ з тушонкою і помідорами. Виходить набагато швидше. ніж ...

читати далі
Бабушкін пиріг з сиром

Бабушкін пиріг з сиром

дивовижний рецепт. Цей пиріг не залишить байдужим нікого. Цікавий рецепт тим, що тісто тут засипається в форму, а начинка виливається. кількість порцій: 6 Сир— 500 грам яйця— 4 штуки борошно— 2 склянки маргарин— 160 грам цукор— 1 Склянка сіль— За смаком сода— 1/4 чайних ложки 1. Щоб пригот...

читати далі
Балабушки з часником

Балабушки з часником

Невеликі булочки українського походження, залиті часниковим соусом — це чудова заміна традиційного хліба. З borshtom, з супом, та й просто так — це дуже смачно! опис приготування: Балабушки з часником — смачна заміна звичайному хлібу. ароматні, теплі булочки, та ще приготовані з любов'ю — що м...

читати далі
Балабушки

Балабушки

Так на Кубані і в деяких областях України називають домашні пампушки. А ще балабушки пекли для того, щоб поворожити в новорічну ніч. опис приготування: Балабушки раніше пекли по неділях з пшеничного борошна, вони вважалися святковим хлібом. Ще їх пекли на новий рік, дотримуючись спеціальні рит...

читати далі
Банош по-закарпатски

Банош по-закарпатски

Банош по-закарпатски — традиційне блюдо української кухні. Являє собою кукурудзяну кашу, подану з бринзою і шкварками. Дуже схоже на мамалигу і поленту, але є свої нюанси приготування! опис приготування: У стравах національної кухні я не рекомендую щось міняти і доповнювати, тому точно дотриму...

читати далі
Бануш гуцульский

Бануш гуцульский

справжній бануш, приготований на вогнищі за давніми традиціями гуцульської кухні. Спробуйте — це смачно! опис приготування: Справжній гуцульський банош повинен готуватися на природі, на живому вогні. Запах диму і свіже повітря додадуть цій страві неповторного смаку. Рецептів приготування гуцул...

читати далі
Бануш

Бануш

Бануш або Бано — заголовок дужка, різновид мамалиги родом з Західної України. смачно, ситно і можна подавати з різними підливаючи. опис приготування: Ця страва вважається візитною карткою Західної України. За правилами бануш готується на овечих вершках, але, за відсутністю таких, можна приготу...

читати далі
Бігус з м'ясом

Бігус з м'ясом

Класичне блюдо з капусти слов'янської і прибалтійської кухні. З чим його тільки не готують… Пропоную спробувати бігос з м'ясом — це і ситно, і корисно, і смачно! опис приготування: Варіантів приготування Бігус існує безліч. Один з них я представляю вашій увазі. Рецепт приготування Бігус з м'яс...

читати далі
Млинці на кислому молоці

Млинці на кислому молоці

Якщо у вас скисло молоко — не впадайте у відчай і не викидайте його. Краще приготуйте млинці на кислому молоці, простий рецепт яких буде по плечу навіть початківцям кулінарам. просто, швидко і смачно. опис приготування: У нашій родині молоко чомусь скисає із завидною регулярністю. Втім, якщо м...

читати далі
Млинці в клярі

Млинці в клярі

Смачні млинці родом з Західної України. Це не просто російські млинці. Це продовження "; банкету" і варіація на український мотив. опис приготування: замішайте тісто, окремо приготуйте начинку для млинців. Млинці обсмажте як зазвичай з двох сторін до готовності. Потім розподіліть начинку по мл...

читати далі
Бограч по-закарпатски

Бограч по-закарпатски

Густий суп-гуляш, в якому багато м'яса, безсумнівно сподобається чоловікам. Дуже раджу приготувати цю страву на природі — у лісі, з Dachen. опис приготування: Бограч — це казан, в якому готували цю страву. Згодом назва пристало і до самого страви. Взагалі-то це блюдо угорської кухні, але так я...

читати далі
Борщ без м'яса в мультиварці

Борщ без м'яса в мультиварці

Борщ без м'яса це блюдо для дієти або під час посту, а також для вегетаріанців. В мультиварці він виходить дуже красивим, смачним і ароматним. опис приготування: Без борщу неможливо уявити хороший обід. Його легко можна приготувати за допомогою мультиварки. Спочатку покладіть в мультиварку кар...

читати далі
Борщ без буряка

Борщ без буряка

Чи знаєте ви, як приготувати борщ без буряка? А чи можливо це взагалі? Адже без цього овочі не буде звичного нам насиченого червоного кольору. Але насправді це не так. Дивіться самі! опис приготування: Всі інші інгредієнти в супі я зберегла, тому колір залишився, хоч і не такий сильний, оскіль...

читати далі
Борщ без томатної пасти

Борщ без томатної пасти

Варіантів цієї страви існує безліч. Кожна господиня готує його по-своєму, використовуючи свій особистий секрет ідеального борщу. Хочу поділитися з вами нескладним і смачним рецептом. опис приготування: Перед вами зовсім нескладний спосіб, як приготувати борщ без томатної пасти. Насичений колір...

читати далі
Борщ дієтичний

Борщ дієтичний

Улюблена перша страва може бути ще і низькокалорійним, від цього воно буде не менш смачним і більш корисним, а готувати таку корисну красу стане ще цікавіше і приємніше! опис приготування: Чи задавалися питанням як приготувати борщ дієтичний, щоб він був смачний, ситний і насичений? Я думаю ко...

читати далі
Борщ з буряка

Борщ з буряка

Для нас борщ - це звичне і улюблене блюдо, а ось в Європі, Америці - він справжні ласощі. розповім, як приготувати борщ їх буряка - це смачне і ситне блюдо для сімейної вечері. опис приготування: Варіантів приготування борщу дуже багато. Його роблять на м'ясному бульйоні, переважно свинячому а...

читати далі
Борщ класичний домашній

Борщ класичний домашній

Сьогодні я розповім вам, як приготувати борщ класичний домашній. У приготуванні борщу немає нічого складного, виходить він дуже густим і шалено ароматним. Ви можете додати спеції за смаком. опис приготування: Це рецепт приготування класичного домашнього борщу. Виходить блюдо дуже ароматним зав...

читати далі
Борщ класичний з яловичиною

Борщ класичний з яловичиною

Рецепти приготування справжнього борщу передаються у спадок, адже є безліч варіантів його приготування. Розповім один з таких, як приготувати борщ класичний з яловичиною. опис приготування: Борщ можна приготувати зі свининою, яловичиною, з куркою або зовсім без м'яса, тут кожен вибирає відпові...

читати далі
Борщ класичний з буряком

Борщ класичний з буряком

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ класичний з буряком. Результат приємно здивує не тільки вас, але і ваших домочадців. Буде ситно і дуже ароматно. приступимо! опис приготування: Перед подачею рекомендується прикрасити борщ сметаною і дрібно рубаною свіжою зеленню. І...

читати далі
Борщ червоний з баранини

Борщ червоний з баранини

Ділюся з вами класичним рецептом борщу червоного з баранини. Смак виходить не зовсім звичайний (традиційно борщ готують на свинячих ребрах), але не менше наваристий і смачний. Всім рекомендую! опис приготування: Звичайно ж, у кожної господині є свої особисті секрети готування, і борщ в цьому п...

читати далі