Рецепт Skira фото

Skira
(покроковий рецепт з фото)

Вівсянка , Крупи
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Класичний рецепт скірлі повинен сподобається всім господиням, які вважають за краще просту, ситну, але при цьому смачну їжу. Цей рецепт ірландської кухні якраз такий - фарш, вівсянка, цибуля, - готово!

Опис приготування:

Взагалі, цей рецепт приготування скірлі передбачає окреме обсмажування вівсянки з половиною цибулі, і окреме обсмажування фаршу. А змішують їх вже при подачі. Але я, як справжня лінива господиня, якої лінь мити відразу дві сковорідки, роблю все разом відразу. Повірте, скірлі в домашніх умовах від цього менш смачним не стає, а ось час здорово економить. Так що спробуйте якось відкрити для себе це дуже ситне блюдо, адже тепер і ви знаєте, як приготувати скірлі в кращих традиціях ірландської кухні!

  • Фарш - 500 грам
  • Вівсянка - 200 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
Skira - фото крок 1
1. Цибуля чистий, моєму, подрібнюємо і обсмажуємо на вершковому маслі.
Skira - фото крок 2
2. Додаємо до цибулі фарш, солимо, перчим, додамо спеції, і смажимо до готовності.
Skira - фото крок 3
3. Вівсянку подрібнюємо в блендері.
Skira - фото крок 4
4. Додамо вівсянку в сковорідку з фаршем, перемішаємо, і обсмажити разом якийсь час. По бажанню, можна додати води і протушкувати все разом до готовності.
Skira - фото крок 5
5. Подаємо, намагаючись сформувати в тарілках шари - там, де більше вівсянки, і там, де більше фаршу. Готово!

Схожі рецепти