Skira
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт скірлі повинен сподобається всім господиням, які вважають за краще просту, ситну, але при цьому смачну їжу. Цей рецепт ірландської кухні якраз такий - фарш, вівсянка, цибуля, - готово!
Взагалі, цей рецепт приготування скірлі передбачає окреме обсмажування вівсянки з половиною цибулі, і окреме обсмажування фаршу. А змішують їх вже при подачі. Але я, як справжня лінива господиня, якої лінь мити відразу дві сковорідки, роблю все разом відразу. Повірте, скірлі в домашніх умовах від цього менш смачним не стає, а ось час здорово економить. Так що спробуйте якось відкрити для себе це дуже ситне блюдо, адже тепер і ви знаєте, як приготувати скірлі в кращих традиціях ірландської кухні!
- Фарш - 500 грам
- Вівсянка - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Цибуля чистий, моєму, подрібнюємо і обсмажуємо на вершковому маслі.
2. Додаємо до цибулі фарш, солимо, перчим, додамо спеції, і смажимо до готовності.
3. Вівсянку подрібнюємо в блендері.
4. Додамо вівсянку в сковорідку з фаршем, перемішаємо, і обсмажити разом якийсь час. По бажанню, можна додати води і протушкувати все разом до готовності.
5. Подаємо, намагаючись сформувати в тарілках шари - там, де більше вівсянки, і там, де більше фаршу. Готово!