Тушкована свинина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Любіть прості страви, які не вимагає складних інгредієнтів і особливих кулінарних навичок? Тоді пропоную вам відмінний рецепт приготування тушкованої свинини на сковороді з овочами.
Тушкована свинина на сковороді в домашніх умовах - це відмінний варіант для будь-якого гарніру. При бажанні блюдо можна доповнити також помідором, солодким перцем і чорносливом.
- Свинина - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2-3 штук
- Лавровий лист - 5-6 штук
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Свинину потрібно вимити і просушити. Нарізати кубиками, досить великими. Щоб рецепт приготування тушкованої свинини на сковороді зайняв мінімум часу м'ясо можна нарізати маленькими шматочками.
2. Сковороду з рослинним маслом розігріти і відправити туди свинину. Обсмажити на середньому вогні хвилин 5.
3. Посолити і поперчити трохи. Додати лавровий лист і на повільному вогні протушкувати близько 15 хвилин під кришкою.
4. На окрему сковороду налити трохи рослинного масла. Очистити цибулину і нарізати тонкими півкільцями. Надіслати цибулю на сковороду і обсмажити трохи до злегка золотистого відтінку.
5. Тим часом очистити і натерти на тертці моркву. Додати на сковороду до цибулі і обсмажити ще хвилин 5 всі разом. Тепер можна додати на сковороду м'ясо і тушкувати з овочами до готовності на повільному вогні. При бажанні простий рецепт тушкованою свинини на сковороді можна доповнити невеликою кількістю червоного вина і різноманітними спеціями.
6. Подавати до столу таке блюдо можна з улюбленим гарніром, свіжими або печеними овочами - картоплею, наприклад.