Рецепт Тушкована свинина на сковороді фото

Тушкована свинина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Любіть прості страви, які не вимагає складних інгредієнтів і особливих кулінарних навичок? Тоді пропоную вам відмінний рецепт приготування тушкованої свинини на сковороді з овочами.

Опис приготування:

Тушкована свинина на сковороді в домашніх умовах - це відмінний варіант для будь-якого гарніру. При бажанні блюдо можна доповнити також помідором, солодким перцем і чорносливом.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 2-3 штук
  • Лавровий лист - 5-6 штук
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
тушкована свинина на сковороді - фото крок 1
1. Свинину потрібно вимити і просушити. Нарізати кубиками, досить великими. Щоб рецепт приготування тушкованої свинини на сковороді зайняв мінімум часу м'ясо можна нарізати маленькими шматочками.
тушкована свинина на сковороді - фото крок 2
2. Сковороду з рослинним маслом розігріти і відправити туди свинину. Обсмажити на середньому вогні хвилин 5.
тушкована свинина на сковороді - фото крок 3
3. Посолити і поперчити трохи. Додати лавровий лист і на повільному вогні протушкувати близько 15 хвилин під кришкою.
тушкована свинина на сковороді - фото крок 4
4. На окрему сковороду налити трохи рослинного масла. Очистити цибулину і нарізати тонкими півкільцями. Надіслати цибулю на сковороду і обсмажити трохи до злегка золотистого відтінку.
тушкована свинина на сковороді - фото крок 5
5. Тим часом очистити і натерти на тертці моркву. Додати на сковороду до цибулі і обсмажити ще хвилин 5 всі разом. Тепер можна додати на сковороду м'ясо і тушкувати з овочами до готовності на повільному вогні. При бажанні простий рецепт тушкованою свинини на сковороді можна доповнити невеликою кількістю червоного вина і різноманітними спеціями.
тушкована свинина на сковороді - фото крок 6
6. Подавати до столу таке блюдо можна з улюбленим гарніром, свіжими або печеними овочами - картоплею, наприклад.

Схожі рецепти