Рецепт Бісквіт з цільнозерновий борошна фото

Бісквіт з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно, Яйця, Цільнозернове борошно
Дієтичне харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Бісквіт

Бісквіт з цільнозерновий борошна не менше смачний, ніж з борошна пшеничного. Його структура трохи відрізняється, а ось колір і смак бісквіта набагато цікавіше. Дуже рекомендую спробувати приготувати!

Запорука успіху смачного бісквіта з цільнозерновий борошна криється в його "дозріванні" . Саме після витриманого часу, випічка розкриває свій смак.

  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно цільнозернове - 90 грам
  • Цукор - 90 грам
  • Розпушувач для тіста - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
бісквіт з цільнозерновий борошна - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
бісквіт з цільнозерновий борошна - фото крок 2
Мартенс відділи Желтков.
Білки з'єднайте з 2/3 частиною цукру і сіллю.
бісквіт з цільнозерновий борошна - фото крок 3
Збийте до зникнення крупинок цукру.
бісквіт з цільнозерновий борошна - фото крок 4
Окремо збийте жовтки з рештою цукру.
бісквіт з цільнозерновий борошна - фото крок 5
З'єднайте білки з жовтками і на середній швидкості збийте до пишності.
бісквіт з цільнозерновий борошна - фото крок 6
До борошна додайте розпушувач, перемішайте.
Додайте частинами борошно, кожен раз перемішайте знизу-вгору лопаткою або ложкою.
бісквіт з цільнозерновий борошна - фото крок 7
Вмішайте всю муку, перемішайте до однорідного стану.
бісквіт з цільнозерновий борошна - фото крок 8
Візьміть форму (діаметр 20-22 см.), вистелити пергаментом. Вилийте тісто і злегка, з одного боку в інший потрясіть. Поставте випікатися в розігріту духовку. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 35 хвилин.
бісквіт з цільнозерновий борошна - фото крок 9
Готовий бісквіт дістаньте з духовки.
бісквіт з цільнозерновий борошна - фото крок 10
Зніміть пергамент.
Тепер дайте бісквіту "дозріти" . Залиште при кімнатній температурі на 4-10 годин.

Схожі рецепти