Бісквіт з цільнозерновий борошна
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіт з цільнозерновий борошна не менше смачний, ніж з борошна пшеничного. Його структура трохи відрізняється, а ось колір і смак бісквіта набагато цікавіше. Дуже рекомендую спробувати приготувати!
Запорука успіху смачного бісквіта з цільнозерновий борошна криється в його "дозріванні" . Саме після витриманого часу, випічка розкриває свій смак.
- Яйця - 3 штуки
- Борошно цільнозернове - 90 грам
- Цукор - 90 грам
- Розпушувач для тіста - 1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Мартенс відділи Желтков.
Білки з'єднайте з 2/3 частиною цукру і сіллю.
Білки з'єднайте з 2/3 частиною цукру і сіллю.
Збийте до зникнення крупинок цукру.
Окремо збийте жовтки з рештою цукру.
З'єднайте білки з жовтками і на середній швидкості збийте до пишності.
До борошна додайте розпушувач, перемішайте.
Додайте частинами борошно, кожен раз перемішайте знизу-вгору лопаткою або ложкою.
Додайте частинами борошно, кожен раз перемішайте знизу-вгору лопаткою або ложкою.
Вмішайте всю муку, перемішайте до однорідного стану.
Візьміть форму (діаметр 20-22 см.), вистелити пергаментом. Вилийте тісто і злегка, з одного боку в інший потрясіть. Поставте випікатися в розігріту духовку. Випікайте при температурі 180 градусів протягом 35 хвилин.
Готовий бісквіт дістаньте з духовки.
Зніміть пергамент.
Тепер дайте бісквіту "дозріти" . Залиште при кімнатній температурі на 4-10 годин.
Тепер дайте бісквіту "дозріти" . Залиште при кімнатній температурі на 4-10 годин.