Рецепт Кабачки з квасолею на зиму фото

Кабачки з квасолею на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 11 г. 15 хв.

Коли підходить час заготовлювати кабачки, а помідорів ще немає в великій кількості, тоді виручає томатна паста. А щоб салат був ситним, додамо квасоля. Таке поєднання вам точно сподобається!

Опис приготування:

Якщо не брати до уваги замочування і варіння квасолі, то салат готується дуже швидко і побіжно. Овочі в банку будуть виглядати нарядно, якщо кубики кабачка нарізати фігурним, рифленим ножем. Також варто зауважити, що перед додаванням оцту, спробуйте салат на свій смак, можливо необхідно посолити або додати цукор. Але салату властива насолода.

  • Кабачок - 1 кілограм
  • Квасоля - 0, 75 склянки (біла, суха)
  • Томатна паста - 70 грам
  • Масло рослинне - 110 грам
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Перець болгарський - 0, 2 грами
  • Цукор - 50 грам
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
кабачки з квасолею на зиму - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Допомога фруктів і чиста. Квасоля замочіть і залиште на 8 годин.
кабачки з квасолею на зиму - фото крок 2
Відваріть квасоля до готовності.
кабачки з квасолею на зиму - фото крок 3
Наріжте кабачки кубиком, по розміру - трохи більше квасолі. Перекладіть в каструлю.
кабачки з квасолею на зиму - фото крок 4
Додайте нарізаний кубиком болгарський перець.
кабачки з квасолею на зиму - фото крок 5
До овочів додайте сіль, цукор, олія, томатну пасту.
кабачки з квасолею на зиму - фото крок 6
Перемішайте. Поставте на повільний вогонь, після закипання, варите 10 хвилин, періодично помішуючи.
кабачки з квасолею на зиму - фото крок 7
Після закінчення часу додайте квасолю, перемішайте. Продовжуйте варити на повільному вогні після закипання 20 хвилин.
Після додайте оцет і проваріть ще 5 хвилин.
кабачки з квасолею на зиму - фото крок 8
Вимкніть вогонь. Добре перемішайте.
кабачки з квасолею на зиму - фото крок 9
Салат розкладіть в стерилізовані банки.
кабачки з квасолею на зиму - фото крок 10
Закрийте герметично, переверните. Укутайте рушником і повністю охолодіть. Приберіть в темне місце на зберігання.
кабачки з квасолею на зиму - фото крок 11
Із вказаної кількості інгредієнтів вийшло 2 баночки по 0, 5 L. Смачних вам заготовок!

Схожі рецепти