Перець з квасолею на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт приготування перцю з квасолею на зиму. У підсумку виходить дуже смачний салат, трохи гострий і пікантний.
Отже, як приготувати перець з квасолею на зиму? Для цього нам знадобиться велика каструля, в якій ми будемо варити салат. Нарізаємо овочі, додаємо спеції, варимо - все просто.
- Квасоля - 1 кілограм
- Помідор - 2, 5 кілограма
- Морква - 1 кілограм
- Перець солодкий - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 кілограма
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 0, 5 L
- Перець мелений - 2 чайних ложки
В першу чергу залишаємо квасоля у воді на 12-13 годин. Після нарізаємо помідори, натираємо моркву, нарізаємо солодкий перець, а цибулю нарізаємо півкільцями. Все складаємо в одну миску.
Закидаємо все у велику каструлю. Додаємо перець, сіль, олія, оцет і цукор. Все перемішуємо і варимо на повільному вогні протягом 2 годин після закипання.
Періодично помішувати, щоб не пригоріло.
По готовності виливаємо все в стерилізовані банки. Закочує їх, перевертаємо і залишаємо остигати.