Вишневе варення в мультиварці

Рецепт Вишневе варення в мультиварці фото

Заготовте на зиму смачне вишневе варення за допомогою помічниці мульваркі. Рецепт простий, а результатом готування взимку поласувати. З оладками, з млинцями та й просто вприкуску з чаєм буде смачно! Вишневе варення - одне з моїх найулюбленіших. Я його їм з млинцями, з оладками і просто так. Ароматне і смачне варення дуже легко можна приготувати в...

Читати далі

Рибні консерви в мультиварці

Рецепт Рибні консерви в мультиварці фото

Ви навіть не уявляєте, як просто приготувати рибні консерви в мультиварці. Мені подобається готувати скумбрію: виходить недорого і дуже смачно! Мультиварка готує консерви трохи більше години. Перед вами - дуже простий рецепт приготування рибних консервів в мультиварці. Як правило, я готую скумбрію у власному соку, але можна спробувати і інші варі...

Читати далі

❤️ Заготовки❤️  – це невід'ємна частина кулінарного мистецтва, яка дозволяє зекономити час та забезпечити наявність необхідних інгредієнтів для страв у будь-який момент. Завдяки заготовкам можна не тільки зберегти свіжість та смакові якості продуктів, а й заощадити на їжі та полегшити процес готування.

Серед заготовок можна виділити:

✔️ консервацію,

✔️ маринування,

✔️ заморожування,

✔️ сушіння,

✔️ соління. 

Консервація дозволяє зберегти продукти в незмінному вигляді на тривалий період, а заморожування – зберегти свіжість та корисні властивості продуктів. Сушіння є чудовим способом збереження фруктів, овочів та трав, а соління дозволяє зберегти м'ясо, рибу та овочі та збільшити їх термін зберігання.

Для створення заготовок потрібно дотримуватися деяких правил та порад. Важливо використовувати тільки свіжі та якісні продукти, обробляти їх перед заготовкою та зберігати відповідним чином. Наприклад, для консервації необхідно дотримуватися певної температури та стерилізації банок, а для заморожування – застосовувати тільки свіжі та не заморожені продукти.

Заготовки можна використовувати в різних стравах, наприклад, в супах, рагу, салатах, піци, та багатьох інших. Це забезпечує не тільки наявність необхідних інгредієнтів в будь-який момент, а й зекономлює час при приготуванні страв, оскільки деякі заготовки можуть бути вже готовими до використання. Також, використання заготовок дозволяє додавати смакові нотки та насичувати страву корисними речовинами.

Наприклад, додавання домашнього томатного соусу у піцу забезпечить насичений та свіжий смак, а використання замороженої та порізаної зелені в супі зекономить час та додаст свіжості. Крім того, заготовки можна використовувати для приготування страв у невідкладних випадках, коли часу на приготування немає досить.

Заготовки також дозволяють зекономити кошти та уникнути викидання їжі. Наприклад, заморожені овочі можуть бути використані для створення смачного овочевого рагу, а варені яйця можуть стати чудовою основою для створення салату. Крім того, заощаджені кошти на покупці готових заготовок можуть бути використані на придбання інших продуктів для приготування смачних страв.

Узагалі, ❤️ заготовки❤️  є важливою частиною кулінарного мистецтва, яка дозволяє зекономити час та кошти, зберегти свіжість та смак продуктів та насолоджуватися смачними стравами у будь-який момент. Тому, варто вивчати різні способи заготовок та використовувати їх у своїй кулінарній практиці.❤️ ❤️ ❤️ 

Більш помітний, ніж морква

Рецепт Більш помітний, ніж морква фото

Хочу поділитися оригінальним рецептом повидла з моркви. Воно має незвичайний смак, багата на вітамін А і каротином і, головне, таке сталося - зовсім недороге. До речі, повидло можна варити весь рік. Для приготування повидла з моркви використовуйте красиву солодку моркву. Бажано повидло ставити влітку-восени, використовуючи свіжу соковиту морквину...

Читати далі

Маринована китайська капуста

Рецепт Маринована китайська капуста фото

Маринована китайська капуста - це пікантна закуска, яку подають до різних гарнірів і м'ясних страв. Особливо добре капуста поєднується з відвареним рисом або картопляним пюре. Рекомендую! Це, звичайно ж, трохи клопіткий, але від цього не менш чудовий рецепт приготування маринованої китайської капусти. Готова закуска має специфічний смак і аромат....

Читати далі

Капуста маринована домашня

Рецепт Капуста маринована домашня фото

Любіть прості в приготуванні пікантні закуски? Без них щоденне меню здається занадто прісним. На замітку хочу запропонувати дуже класний спосіб, як приготувати капусту мариновану домашню. Безпосередній процес підготовки займає зовсім небагато часу, а вже через 2-3 дня можна насолоджуватися неймовірною закускою. Крім використання зазначених інгред...

Читати далі

Варення з шовковиці та полуниці

Рецепт Варення з шовковиці та полуниці фото

Шовковиця - дуже смачна ягода. А які з неї заготовки можна закатати на зиму! Ароматне і в міру солодке варення з шовковиці та полуниці підкорить вас своїм тонким смаком. Сьогодні я поділюся з вами простим рецептом, як приготувати варення з шовковиці та полуниці. Полуниця відмінно доповнює делікатний смак шовковиці, додає яскравість і кислинку вар...

Читати далі

Варення з великого шипшини

Рецепт Варення з великого шипшини фото

Хочу поділитися чудовим способом, як приготувати варення з великого шипшини швидко і просто. Дуже ароматне, світле і желеобразное варення виходить, рекомендую! Таке апетитне варення з великого шипшини в домашніх умовах я зазвичай на фінальному етапі варіння очищаю від власне ягід - люблю, коли варення має однорідну. Структуру. Але це за бажанням,...

Читати далі

Ікра кабачкова з помідорами і морквою

Рецепт Ікра кабачкова з помідорами і морквою фото

Якщо ви хочете згадати смак дитинства, то прочитайте про те, як приготувати ікру кабачкову з помідорами і морквою. Виходить солодкувата закуска, нагадує смаком про часи СРСР. Така ікра підійде для консервації, якщо в неї додати оцет. Але я її НЕ заготовлювала, а зробила відразу на поталу. Вона простояла пару днів в холодильнику в контейнері і не ...

Читати далі

Варення з нектаринів і слив з ваніллю

Рецепт Варення з нектаринів і слив з ваніллю фото

Пропоную Вам рецепт ще одного варення: смачне і ароматне! Нектарини прекрасно поєднуються зі сливами, в ваніль надає неповторний аромат і пікантний смак. Дуже ніжне, ароматне і смачне варення представляю Вашій увазі. Додайте стручок ванілі або пакетик ванільного цукру і смак буде незабутнім. Також можна додати трохи кориці. Приступимо.Нектарини -...

Читати далі

Цибуля ріпчаста маринований

Рецепт Цибуля ріпчаста маринований фото

Багато господинь використовують маринований цибулька в салатах, подають його до м'яса або як закуску, наприклад. Простим рецептом маринаду якраз поспішаю з вами поділитися. Запам'ятовуйте і повторіть будинку. Покажу вам, як приготувати цибуля ріпчаста маринований. Активний процес займе близько 5 хвилин, а ось наполягати його рекомендую не менш 3 ...

Читати далі

Баклажани як гриби без стерилізації

Рецепт Баклажани як гриби без стерилізації фото

Хочу запропонувати вам найпростіший варіант заготовки баклажанів на зиму. Якщо ви любите пікантні закуски, тоді обов'язково беріть на озброєння цей рецепт і повторіть його в домашніх умовах. Баклажани як гриби без стерилізації виходять Плотненько, смачними і ароматними. Але подавати їх до столу потрібно попередньо доповнивши маслом, цибулею і нев...

Читати далі

Суничне варення без цукру

Рецепт Суничне варення без цукру фото

Любителям не тільки смачних, але і корисних заготовок хочу порадити спробувати цей класний спосіб, як приготувати суничне варення без цукру. Ароматне, смачне і неймовірно просте. Чесно кажучи, я навіть не зовсім впевнена, чи можна вважати таку заготовку варенням в класичному його розумінні. Одне скажу точно: це одна з найулюбленіших і бажаних заг...

Читати далі

Капуста маринована з часником на зиму

Рецепт Капуста маринована з часником на зиму фото

Дуже швидкий рецепт, як приготувати капусту мариновану з часником на зиму. На все піде рівно один день, і після цього вона вже готова до вживання. Це швидка і смачна заготівля для столу. Існує багато рецептів, завдяки яким можна приготувати смачну мариновану капусту. Виходить дуже просто, швидко, а головне смачно. Вона виходить хрусткою, саме так...

Читати далі

Перець ротонда в томатному соусі

Рецепт Перець ротонда в томатному соусі фото

Осінній перець ротонда смачний і соковитий, у нього товсті стінки, що ідеально для приготування різних салатів і зиязиках заготовок. Перець приготуємо в гострому томатному соусі, буде ароматно і смачно. Кількість гострого перцю корегуйте по собі. Соус повинен бути гострим, а після додавання перцю ротонда вийде помірно гостра закуска. У даного сор...

Читати далі

Варення з дині на швидку руку

Рецепт Варення з дині на швидку руку фото

Почався сезон заготівель? Візьміть на озброєння дуже цікавий і простий рецепт варення з дині на швидку руку. Ароматне, солодке і дуже апетитне. Це дуже простий варіант, як зробити варення з дині на швидку руку. Якщо ви ще не пробували приготувати його будинку, то саме час відтворити цей рецепт на своїй кухні. Варення тане в роті і прекрасно підій...

Читати далі