Кабачки на зиму без стерилізації
(покроковий рецепт з фото)
Цей дуже оригінальний і простий рецепт кабачків на зиму без стерилізації мені відразу ж сподобався своїм святковим видом, - таку закуску взимку до застілля подавати приємно, адже і красиво, і смачно
Цей рецепт приготування кабачків на зиму без стерилізації розрахований, в принципі, на три трилітрові банки, так що, якщо виникають питання, куди і скільки приправ додавати, - просто розділіть кількість інгредієнтів на два. А взагалі ж, у кожної господині свої секрети, так що я не беруся тут бути наставником, - думаю, знаючи, як приготувати кабачки на зиму без стерилізації, ви вже й самі зможете відредагувати рецептуру відповідно до своїх вимог. Хай щастить!
До речі, при подачі часто, на жаль, конструкція з помідора і кабачка розвалюється, тому я зазвичай викладаю помідори на тарілку, а шматочки кабачка, лука і приправ розміщую зверху. Теж дуже красиво, як на мене.
- Кабачки - 1.5 кілограма
- Помідори - 1 кілограм
- Перець горошком - 6 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Хрін - 1 штука(1 стебло з корінням)
- Часник - 6 зубчиків
- Зелень - 100 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 3 Ст. Ложки