Кабачки як грузді без стерилізації
(покроковий рецепт з фото)
Кабачки як грузді - це оригінальна зиязик заготівля, яку не потрібно стерилізувати. Швидка і смачна закуска сподобається всім вашим гостям.
Кабачки як грузді без стерилізації - це проста і легка заготовка на зиму. У сезон кабачків не пропустіть можливість закатати пару баночок. У магазинах ви таку закуску ніколи не знайдете, тому смачна заготівля завжди буде радувати вас і ваших гостей.
- Кабачки - 600 грам
- Кріп - 10 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 8 грам
- Цукор - 25 грам
- Чорний мелений перець - 5 грам
- Масло рослинне - 40 грам
- Оцет 9% - 40 грам
Підготуйте інгредієнти для консервування кабачків без стерилізації.
Кабачки наріжте кубиками середнього розміру.
Наріжте дрібно кріп. Кріп можна замінити на петрушку.
Часник пропустіть через прес.
Влийте масло і оцет до кабачків.
Додайте цукор, сіль, чорний мелений перець. Перемішайте кабачки і залиште маринуватися на 2, 5-3 годину.
Мариновані кабачки викладіть в банки разом з соком, який виділився за тривалий час.
Банки закатати і зберігайте в прохолодному темному місці.