Ковбаски в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили пригостити близьких ковбасками в аерогрилі, то придивіться до цього варіанту їх приготування - всього через кілька годин ви будете годувати їх власним смачним блюдом.
Цей простий рецепт підкаже, як приготувати ковбаски на аерогрилі. З стравою належить повозитися, особливо тому, хто робить вперше. Адже хочеться, щоб не порвалася оболонка. Для того, щоб натягнути кишки на спеціальне пристосування, трохи змастіть його маслом. Набиваючи оболонку фаршем, перев'язуйте ковбаски, і не шпиг їх занадто щільно. Частина ковбасок можна заморозити сирими.
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Яловичина - 0, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Суміш перців - За смаком
- Кишки свинячі в упаковці - 1 штука
1. Перед тим, як приготувати ковбаски в аерогрилі, підготуйте заздалегідь куплені свинячі кишки. Їх ретельно промийте в гарячій воді. Замочіть хвилин на 40.
2. М'ясо двох видів: свиняча шия і яловича лопатка - промийте в проточній воді. Наріжте зручними шматочками. Потім почистіть цибулю і теж поріжте.
3. М'ясо і цибулю двічі перебейте в м'ясорубці. Одержаний фарш гарненько посоліть і додайте за смаком мелений перець. Обов'язково його відбийте.
4. На спеціальну насадку для приготування ковбаси надіньте розмочені кишки. Вони стали еластичними і легко піддаються. Зауважте край вузлом. Потім викладайте в приймач м'ясорубки фарш і набивайте ковбаски.
5. Нещільно набиті ковбаски перев'яжіть суворою ниткою через однакові відстані. Зробіть проколи оболонки в декількох місцях.
6. Закип'ятіть воду в каструлі. Потім в киплячу солону воду опустіть ковбаски. provara 2-3 хвилини. Дістаньте ковбаски з окропу і перекладіть на аерогриль. Встановіть на ньому температуру 180 і готуйте протягом півгодини. Готові ковбаски подавайте теплими разом з гарніром і зеленню.