Стегно індички тушковане
(покроковий рецепт з фото)
Стегно індички тушковане - просте в приготуванні і смачна страва. М'ясо виходить ніжне і соковите, до того ж воно практично дієтичне! Приготуйте цю смакоту для себе і своїх рідних.
Показую, як приготувати стегно індички тушковане. Ця страва подавайте на обід або вечерю з гарніром зі свіжих або тушкованих овочів, макаронних виробів або будь-яких каш.
Під час приготування можете додати будь-які приправи або рубану зелень (на ваш смак).
- Філе стегна індички - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

1. Цибуля pochistyte, помийте і дрібно наріжте (або наріжте півкільцями, по бажанню). Покладіть його на розігріту сковороду з рослинним маслом і обсмажте до золотистого.

2. Поки цибуля обсмажується, помийте філе зі стегна індички (якщо у вас ціле стегно з кісткою, попередньо виріжте її) і поріжте на невеликі шматочки. Додайте на сковороду до підсмаженої цибулі.

3. Перемішайте обсмажену цибулю з порізаним філе стегна індички і, накривши сковороду кришкою, тушкуйте на не великому вогні хвилин 20-25.

4. Коли індичка пустить багато соку, відкрийте кришку, додайте сіль і спеції за смаком, перемішайте. Спеції можете брати будь-які, свої улюблені.

5. Далі продовжуйте гасити індичку до готовності вже без кришки, при цьому зайва рідина випарується. Але, якщо рідини вже немає, а індичка ще не готова, можете долити в сковороду невелику кількість гарячої води і протушкувати ще якийсь час під кришкою. Стегно індички тушковане готове! Смачного!