Тушковане стегно індички
(покроковий рецепт з фото)
Щоб урізноманітнити щоденне меню, хочу запропонувати вам класний варіант ніжного, але дуже апетитного гарячого блюда. Ніжна індичка в соусі з овочами і оливками - це приголомшливо смачно!
Просту і досить вдалу ідею, як приготувати тушковане стегно індички, хочу запропонувати вам на озброєння. Поєднання овочів і м'яса птиці, томатного соусу і пікантного соєвого ... Від цього блюда складно відірватися. Подавати до столу його можна з будь-яким гарніром, який вам до душі. Це відмінне блюдо на обід або вечерю, яке варто спробувати.
- Стегно індички - 750-800 грам
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Томатний соус - 400 грам
- Оливки - 1/2 штуки (баночки)
- Сіль, перець, цукор, спеції - За смаком
1. Ось такий список інгредієнтів ми будемо використовувати.
2. У глибокій мисці з'єднайте нарізане кубиками стегно, сіль, перець, улюблені спеції. Додайте соєвий соус.
3. Перемішайте все як слід.
4. Влийте рослинне масло.
5. Розігрійте сковороду і викладіть індичку.
6. Обсмажте кілька хвилин, помішуючи. Додайте томатний соус. Можна всипати дрібку цукру, якщо соус кислуватий. Перемішайте акуратно і тушкуйте 35-45 хвилин.
7. Хв 10 до готовності наріжте тонко солодкий перець і подрібніть оливки.
8. Викладіть перець на сковороду, тушкуйте хвилин 7-10 до м'якості.
9. Додайте оливки, через пару хвилин блюдо можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!