Рецепт Тушковане стегно індички фото

Тушковане стегно індички
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Індичка , Птах
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Щоб урізноманітнити щоденне меню, хочу запропонувати вам класний варіант ніжного, але дуже апетитного гарячого блюда. Ніжна індичка в соусі з овочами і оливками - це приголомшливо смачно!

Опис приготування:

Просту і досить вдалу ідею, як приготувати тушковане стегно індички, хочу запропонувати вам на озброєння. Поєднання овочів і м'яса птиці, томатного соусу і пікантного соєвого ... Від цього блюда складно відірватися. Подавати до столу його можна з будь-яким гарніром, який вам до душі. Це відмінне блюдо на обід або вечерю, яке варто спробувати.

  • Стегно індички - 750-800 грам
  • Солодкий перець - 1-2 штук
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Томатний соус - 400 грам
  • Оливки - 1/2 штуки (баночки)
  • Сіль, перець, цукор, спеції - За смаком
тушковане стегно індички - фото крок 1
1. Ось такий список інгредієнтів ми будемо використовувати.
тушковане стегно індички - фото крок 2
2. У глибокій мисці з'єднайте нарізане кубиками стегно, сіль, перець, улюблені спеції. Додайте соєвий соус.
тушковане стегно індички - фото крок 3
3. Перемішайте все як слід.
тушковане стегно індички - фото крок 4
4. Влийте рослинне масло.
тушковане стегно індички - фото крок 5
5. Розігрійте сковороду і викладіть індичку.
тушковане стегно індички - фото крок 6
6. Обсмажте кілька хвилин, помішуючи. Додайте томатний соус. Можна всипати дрібку цукру, якщо соус кислуватий. Перемішайте акуратно і тушкуйте 35-45 хвилин.
тушковане стегно індички - фото крок 7
7. Хв 10 до готовності наріжте тонко солодкий перець і подрібніть оливки.
тушковане стегно індички - фото крок 8
8. Викладіть перець на сковороду, тушкуйте хвилин 7-10 до м'якості.
тушковане стегно індички - фото крок 9
9. Додайте оливки, через пару хвилин блюдо можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти