Рецепт Кабачкова ікра без моркви фото

Кабачкова ікра без моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
На полуденок
Заготовки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування кабачкової ікри без моркви дуже простий. По суті, він нічим не відрізняється від звичайного, просто не потрібно додавати морква - ось і все Проте, розповім, як зробити.

Опис приготування:

Я розповім вам простий рецепт кабачкової ікри без моркви:

1. Насамперед потрібно підготувати кабачки. Очистіть їх від шкірки, помийте ще раз. Розріжте на дрібні кубики.

2. Тепер цибулю. Чистий. Наріжте так само кубиками.

3. Візьміть каструлю з товстим дном або казан. Викладіть в неї кабачки і цибулю і тушкуйте до тих пір, поки кабачки не пустять сік.

4. Зніміть кришку, нехай вся рідина википить.

5. Додайте масло. Цибуля повинен стати золотистим.

6. Влийте трохи води, щоб краще тушкувалось.

7. Гасіть періодично помішуючи. Кабачкова ікра повинна вийти золотистої і густий.

8. Готову ікру перекладіть в окрему миску, дайте їй час трохи охолонути.

9. Потім додайте оцет і дрібно нашатковану часник. Додати сіль, поперчіть.

10. Все перемішайте і перекладіть в салатницю. Прикрасьте помідорами і подавайте на стіл.

11. Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру без моркви на зиму, то тоді ще гарячу закатати в стерилізовані банки. Укутайте їх ковдрою. Відкривати таку баночку можна тільки через 3-4 дня.

Бажаю вам приємного апетиту!

  • Кабачок - 4 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Помідори - 2 штуки
  • Соняшникова олія - 100 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Я розповім вам простий рецепт кабачкової ікри без моркви:

1. Насамперед потрібно підготувати кабачки. Очистіть їх від шкірки, помийте ще раз. Розріжте на дрібні кубики.

2. Тепер цибулю. Чистий. Наріжте так само кубиками.

3. Візьміть каструлю з товстим дном або казан. Викладіть в неї кабачки і цибулю і тушкуйте до тих пір, поки кабачки не пустять сік.

4. Зніміть кришку, нехай вся рідина википить.

5. Додайте масло. Цибуля повинен стати золотистим.

6. Влийте трохи води, щоб краще тушкувалось.

7. Гасіть періодично помішуючи. Кабачкова ікра повинна вийти золотистої і густий.

8. Готову ікру перекладіть в окрему миску, дайте їй час трохи охолонути.

9. Потім додайте оцет і дрібно нашатковану часник. Додати сіль, поперчіть.

10. Все перемішайте і перекладіть в салатницю. Прикрасьте помідорами і подавайте на стіл.

11. Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру без моркви на зиму, то тоді ще гарячу закатати в стерилізовані банки. Укутайте їх ковдрою. Відкривати таку баночку можна тільки через 3-4 дня.

Бажаю вам приємного апетиту!

Схожі рецепти