Ікра кабачкова без часнику
(покроковий рецепт з фото)
Ікра кабачкова - дуже популярна страва. Практично кожна господиня закриває на зиму пару баночок ікри кабачкової. Я не люблю часник, тому знайшла рецепт ікри кабачкової без часнику.
Готову ікру кабачкову без часнику можна закатати в банку або їсти просто так. Ікра кабачкова без часнику - дуже смачна закуска на будь-який стіл. Її полюблять всі ваші гості, за смаком вона все ж відрізняється від звичайної. Розповім, як приготувати ікру кабачкову без часнику так, щоб вона сподобалася кожному, а ви уславилися кращим кухарем.
- Кабачок - 4 штуки
- Томатна паста - 200 грам
- Цибуля - 400 грам
- Морква - 400 грам
- Оцет - 50 мілілітрів
Очистіть кабачки, цибулю і моркву від шкірки, вимийте їх. Якщо кабачки молоді, то чистити їх від насіння не потрібно, а якщо старі - чистий. Поріжте кабачки кубиками, цибулю порізати на шматочки, а моркву натріть на крупній тертці. Варіть кабачки 10 хвилин. Обсмажте трохи цибулю і моркву.
Обсмажені овочі перейдіть через м'ясорубку, кабачки теж пропустіть через м'ясорубку. Змішайте овочі, додайте оцет, спеції, цукор сіль. Перемішайте овочі і тушкуйте в духовці години 2-3, якщо хочете, то після того, як ікра кабачкова буде готова, можна подрібнити її в блендері, але я зазвичай так не роблю. Смачного!