Рецепт Кабачкова ікра без майонезу на зиму фото

Кабачкова ікра без майонезу на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зиязик колекція консервованих продуктів без кабачкової ікри була б неповною. Смачно, красиво, смак студентства і холостятской життя. Спробуйте приготувати таку чудову закуску!

Опис приготування:

Не знаю як у кого, а у мене кабачкова ікра асоціюється зі студентством і довгими поседелкамі на роботі. Кабачкову ікру, напевно, люблять все. Вона настільки смачна і бажана жителю СГН, що навіть оспівана в кінострічках. Спробуйте мій варіант, як приготувати кабачкову ікру без майонезу на зиму.

  • Морква - 2 штуки
  • Кабачок - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Томатний сік - 1 Склянка
  • Сіль, спеції, часник - За смаком
  • Оцет - 2-3 Ст. Ложок
кабачкова ікра без майонезу на зиму - фото крок 1
Моркву і цибулю нарізаємо довільно. Гасити кабачкову ікру будемо відразу в єдиній каструлі. Краще взяти товстостінну каструлю або сотейник.
кабачкова ікра без майонезу на зиму - фото крок 2
Кабачки необхідно вимити. Зрізаємо з них шкірку. Нарізаємо овоч на невеликі кубики. Якщо ваші кабачки переспілі, видаліть у них попередньо насіння, а після наріжте м'якоть.
кабачкова ікра без майонезу на зиму - фото крок 3
На рослинному маслі (2 ст. Ложки) тушкуйте цибулю і моркву.
кабачкова ікра без майонезу на зиму - фото крок 4
Додайте нарізані кабачки. Гасіть кабачки у власному соку. Я не додавала масла. Кабачки мають достатньо вологи і відмінно гасяться у власному соку.
кабачкова ікра без майонезу на зиму - фото крок 5
Час від часу помішуйте кабачки, щоб нижні шари не пригоріли.
кабачкова ікра без майонезу на зиму - фото крок 6
Кабачки у мене гасилися близько 20 хвилин без кришки. Влийте до кабачків стакан томатного соку. Гасіть ще 20 хвилин.
кабачкова ікра без майонезу на зиму - фото крок 7
Додайте до кабачків 2 ст. Ложки оцту, сіль, спеції за смаком. Пюріруйте масу до однорідності. Я використовую погружной блендер.
кабачкова ікра без майонезу на зиму - фото крок 8
Кабачкову ікру розкладіть по стерильним банкам і закатати (або просто подайте до столу). Найсмачніше кабачкова ікра в охолодженому вигляді.

Схожі рецепти