Абхазька кухня - рецепти від домашніх кухарів

Ачма абхазька
Цей рецепт приготування ачми абхазької я ще не зустрічала на сайті. Блюдо виходить смачне, ситне, і дуже соковите. Крім того, я використовую готове тісто, так що пиріг ще й швидкий виходить! опис приготування: Цей простий рецепт ачми абхазької вам точно сподобається! Це випічка хоч і відрізняє...
читати далі
Аджика з фейхоа
Всім нам відома абхазька аджика. А що, якщо трохи пограти з її інгредієнтами і дещо змінити? наприклад, додати незвичайну ягоду — фейхоа. Давайте спробуєм. Це дуже навіть смачно! опис приготування: Якщо у вас буде можливість, то обов'язково спробуйте цей рецепт. А я розповім, як приготувати ад...
читати далі
Аджика з помідорів, яблук і перцю
Це аджика володіє прекрасним гостро-солодким смаком. Для мене це обов'язкова заготівля на зимову пору року. Інгредієнти для цієї страви доступні, так що запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Як приготувати аджику з помідорів, яблук і перцю, ви дізнаєтеся з цього нехитрого рецепта. Виконайт...
читати далі
Аджика з хріном і часником без варіння
Це гостра закуска, яка відмінно підходить до будь-якого гарніру. Аджика готується з декількох основних інгредієнтів: помідора, хрону і часнику. Її дуже просто приготувати. опис приготування: Рецепт приготування аджики з хрону досить простий. Хрін і часник мають цілу низку цілющих властивостей....
читати далі
Аджика з хріном
Аджика з хріном — ароматна, гостра і при цьому надзвичайно смачна приправа. Ідеально підходить до безлічі страв. Дуже добре поєднується і з пловом, і з пельменями, і з будь-якими м'ясними делікатесами. опис приготування: Аджика з хріном — відмінне доповнення до будь-якої страви. Вона може і зл...
читати далі
Аджика зі сливами
Ніколи не купуйте готову аджику в магазині, особливо таку, яка навіть і не виглядає правильно. Зазвичай вона занадто рідка, більше схожа на томатну пасту з ароматизаторами. опис приготування: Найкраще зробити кавказьку приправу за класичним рецептом. Я розповім, як приготувати аджику традиційн...
читати далі
Аджика
Рецепт гострої і ароматною пастоподібної маси з помідорів, червоного перцю, зелені і часнику. Традиційна абхазька приправа. опис приготування: 1. Ретельно промити помідори. Зробити на томатної шкірці надрізи (хрестоподібні), облити окропом, зняти шкірку і нарізати на половинки. промити яблука,...
читати далі
Буглама з баранини
Смачне і дуже ситне блюдо з баранини з овочами, яке сподобається в першу чергу чоловікам. опис приготування: Ця страва гідно того, щоб бути приготованим на невелике сімейне свято, а не тільки на обід. воно ситне, смачне, красиве і готувати його досить легко. Буглама готується виключно в соку в...
читати далі
Ека (абхазьке блюдо)
хочу показати, як приготувати ЕКУ, відмінну закуску, рецепт якої прийшов до нас зі спадщини абхазької кухні. Ця страва підійде для сніданку або перекусу, а також сподобається тим, хто не їсть м'ясо. опис приготування: якщо зручно, то можна змішати натертий сир і яйця в окремій ємності, а потім...
читати далі
Лаваш з яйцем
Ось він ідеальний сніданок, в міру ситний, яскравий, ароматний і неймовірно смачний, а ще досить оригінальний. впевнена, що якщо ваш день розпочнеться з цієї страви, то пройде він енергійно і позитивно. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що від того, як зустрінеш ранок, залежить...
читати далі
Мамалига по-абхазски
Традиційна ситна кукурудзяна каша з сиром сулугуні. В Абхазії її їдять по кілька разів на день. Давайте і ми спробуємо приготувати на обід мамалигу. опис приготування: Мамалигу ще називають каша-хліб. У Молдавії і Румунії ця каша готується дуже густий і більше схожою на хліб, а ось в Абхазії —...
читати далі
Мамалига з сиром
Смачна кукурудзяна каша з сиром — приготуйте це просте і ситне блюдо, яке популярне у багатьох країнах і відкрийте для себе новий смак. опис приготування: Мамалигу можна подавати з чим завгодно — з сиром, з підсмаженою салом і цибулею, з грибами, з бринзою. Я пропоную вам рецепт приготування м...
читати далі
Сир Адигейський
Адигейський сир - це надбання черкеської кухні. Свою назву отримав завдяки республіці Адигея, в якій він давно виробляється. м'який, вершковий, дуже смачний і, найголовніше, корисний сир. опис приготування: Адигейський сир відноситься до типу м'яких сирів, які не потребують дозрівання. За конс...
читати далі