Абхазька кухня - рецепти від домашніх кухарів

Ачма абхазька

Ачма абхазька

Цей рецепт приготування ачми абхазької я ще не зустрічала на сайті. Блюдо виходить смачне, ситне, і дуже соковите. Крім того, я використовую готове тісто, так що пиріг ще й швидкий виходить! опис приготування: Цей простий рецепт ачми абхазької вам точно сподобається! Це випічка хоч і відрізняє...

читати далі
Аджика «AMCA»

Аджика «AMCA»

Хто одного разу пробував абхазьку аджику, той її не сплутає ні з чим. Ось і мені довелося скуштувати пікантною намазки. Я не втрималася і попросила рецепт. У довгий ящик відкладати не стала. Ділюся з вами! опис приготування: Готувати аджику можна як з зеленого, так і з червоного гострого перцю...

читати далі
Аджика з фейхоа

Аджика з фейхоа

Всім нам відома абхазька аджика. А що, якщо трохи пограти з її інгредієнтами і дещо змінити? наприклад, додати незвичайну ягоду — фейхоа. Давайте спробуєм. Це дуже навіть смачно! опис приготування: Якщо у вас буде можливість, то обов'язково спробуйте цей рецепт. А я розповім, як приготувати ад...

читати далі
Аджика з помідорів, яблук і перцю

Аджика з помідорів, яблук і перцю

Це аджика володіє прекрасним гостро-солодким смаком. Для мене це обов'язкова заготівля на зимову пору року. Інгредієнти для цієї страви доступні, так що запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Як приготувати аджику з помідорів, яблук і перцю, ви дізнаєтеся з цього нехитрого рецепта. Виконайт...

читати далі
Аджика з хріном і часником без варіння

Аджика з хріном і часником без варіння

Це гостра закуска, яка відмінно підходить до будь-якого гарніру. Аджика готується з декількох основних інгредієнтів: помідора, хрону і часнику. Її дуже просто приготувати. опис приготування: Рецепт приготування аджики з хрону досить простий. Хрін і часник мають цілу низку цілющих властивостей....

читати далі
Аджика з хріном

Аджика з хріном

Аджика з хріном — ароматна, гостра і при цьому надзвичайно смачна приправа. Ідеально підходить до безлічі страв. Дуже добре поєднується і з пловом, і з пельменями, і з будь-якими м'ясними делікатесами. опис приготування: Аджика з хріном — відмінне доповнення до будь-якої страви. Вона може і зл...

читати далі
Аджика з гострим перцем

Аджика з гострим перцем

З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати аджику з гострим перцем. Це чудове доповнення до основних страв, що зберігає в собі аромат літніх овочів і стиглих яблук. Спробуйте! опис приготування: цей рецепт — один з найбільш вдалих і нескладних в приготуванні. Основний час йде на поступове у...

читати далі
Аджика зі сливами

Аджика зі сливами

Ніколи не купуйте готову аджику в магазині, особливо таку, яка навіть і не виглядає правильно. Зазвичай вона занадто рідка, більше схожа на томатну пасту з ароматизаторами. опис приготування: Найкраще зробити кавказьку приправу за класичним рецептом. Я розповім, як приготувати аджику традиційн...

читати далі
Аджика

Аджика

Рецепт гострої і ароматною пастоподібної маси з помідорів, червоного перцю, зелені і часнику. Традиційна абхазька приправа. опис приготування: 1. Ретельно промити помідори. Зробити на томатної шкірці надрізи (хрестоподібні), облити окропом, зняти шкірку і нарізати на половинки. промити яблука,...

читати далі
Буглама з баранини

Буглама з баранини

Смачне і дуже ситне блюдо з баранини з овочами, яке сподобається в першу чергу чоловікам. опис приготування: Ця страва гідно того, щоб бути приготованим на невелике сімейне свято, а не тільки на обід. воно ситне, смачне, красиве і готувати його досить легко. Буглама готується виключно в соку в...

читати далі
Ека (абхазьке блюдо)

Ека (абхазьке блюдо)

хочу показати, як приготувати ЕКУ, відмінну закуску, рецепт якої прийшов до нас зі спадщини абхазької кухні. Ця страва підійде для сніданку або перекусу, а також сподобається тим, хто не їсть м'ясо. опис приготування: якщо зручно, то можна змішати натертий сир і яйця в окремій ємності, а потім...

читати далі
Лаваш з яйцем

Лаваш з яйцем

Ось він ідеальний сніданок, в міру ситний, яскравий, ароматний і неймовірно смачний, а ще досить оригінальний. впевнена, що якщо ваш день розпочнеться з цієї страви, то пройде він енергійно і позитивно. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що від того, як зустрінеш ранок, залежить...

читати далі
Мамалига по-абхазски

Мамалига по-абхазски

Традиційна ситна кукурудзяна каша з сиром сулугуні. В Абхазії її їдять по кілька разів на день. Давайте і ми спробуємо приготувати на обід мамалигу. опис приготування: Мамалигу ще називають каша-хліб. У Молдавії і Румунії ця каша готується дуже густий і більше схожою на хліб, а ось в Абхазії —...

читати далі
Мамалига з сиром

Мамалига з сиром

Смачна кукурудзяна каша з сиром — приготуйте це просте і ситне блюдо, яке популярне у багатьох країнах і відкрийте для себе новий смак. опис приготування: Мамалигу можна подавати з чим завгодно — з сиром, з підсмаженою салом і цибулею, з грибами, з бринзою. Я пропоную вам рецепт приготування м...

читати далі
Шашлик свинячий

Шашлик свинячий

Невід'ємна частина майже кожного відпочинку на природі - то шашлик. Його можна готувати з будь-якого м'яса, але мій улюблений - свинячий шашлик. Мало хто відмовиться від ароматного і пряного шматочка м'яса з димком. опис приготування: Свинячий шашлик готувати дуже просто, сьогодні я розповім, ...

читати далі
Сир Адигейський

Сир Адигейський

Адигейський сир - це надбання черкеської кухні. Свою назву отримав завдяки республіці Адигея, в якій він давно виробляється. м'який, вершковий, дуже смачний і, найголовніше, корисний сир. опис приготування: Адигейський сир відноситься до типу м'яких сирів, які не потребують дозрівання. За конс...

читати далі
Ткемалі з ківі

Ткемалі з ківі

Простий рецепт "; Ткемалі з ківі" — чудовий соус "; прийшов" до нас з грузинської кухні. Дуже насичений за смаковими якостями. Його можна подавати як до рибними, а так само і з м'ясними стравами. опис приготування: Рецепт приготування ткемалі з ківі: 1. Беремо ківі і відчищаємо його від шкірки...

читати далі