Абхазька кухня - рецепти від домашніх кухарів

Ачма абхазька
Цей рецепт приготування ачми абхазької я ще не зустрічала на сайті. Блюдо виходить смачне, ситне, і дуже соковите. Крім того, я використовую готове тісто, так що пиріг ще й швидкий виходить! опис приготування: Цей простий рецепт ачми абхазької вам точно сподобається! Це випічка хоч і відрізняє...
читати далі
Аджика «AMCA»
Хто одного разу пробував абхазьку аджику, той її не сплутає ні з чим. Ось і мені довелося скуштувати пікантною намазки. Я не втрималася і попросила рецепт. У довгий ящик відкладати не стала. Ділюся з вами! опис приготування: Готувати аджику можна як з зеленого, так і з червоного гострого перцю...
читати далі
Аджика домашня
це приголомшлива, неймовірно ароматна приправа ідеально підійде до будь-якої страви, вона не тільки підкреслить смак м'яса, птиці або риби, але і стане відмінною пікантною закускою на святковому столі. опис приготування: В кавказької кухні приправ, спецій і соусів приділяють особливу увагу, то...
читати далі
Аджика з фейхоа
Всім нам відома абхазька аджика. А що, якщо трохи пограти з її інгредієнтами і дещо змінити? наприклад, додати незвичайну ягоду — фейхоа. Давайте спробуєм. Це дуже навіть смачно! опис приготування: Якщо у вас буде можливість, то обов'язково спробуйте цей рецепт. А я розповім, як приготувати ад...
читати далі
Аджика з помідорів, яблук і перцю
Це аджика володіє прекрасним гостро-солодким смаком. Для мене це обов'язкова заготівля на зимову пору року. Інгредієнти для цієї страви доступні, так що запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Як приготувати аджику з помідорів, яблук і перцю, ви дізнаєтеся з цього нехитрого рецепта. Виконайт...
читати далі
Аджика гостра без варіння
Аджика гостра без варіння — не просто гостра, а "; термоядерна ";. Вживати її потрібно з великою обережністю! Аджику можна додавати до м'яса, рибі і гарячих страв. пробуйте! опис приготування: Як приготувати аджику гостру без варіння? Та дуже просто! Для цього нам знадобиться перець, часник, з...
читати далі
Аджика з хріном і часником без варіння
Це гостра закуска, яка відмінно підходить до будь-якого гарніру. Аджика готується з декількох основних інгредієнтів: помідора, хрону і часнику. Її дуже просто приготувати. опис приготування: Рецепт приготування аджики з хрону досить простий. Хрін і часник мають цілу низку цілющих властивостей....
читати далі
Аджика з хріном сира
Серед величезної кількості способів приготування аджики, кожна господиня зможе підібрати ідеальний для себе варіант і готувати цей чудовий гострий соус для своїх рідних і друзів. опис приготування: Щоб надати аджике оригінальний смак, в неї додають різні спеції і приправи. У цьому рецепті хочу...
читати далі
Аджика з хріном
Аджика з хріном — ароматна, гостра і при цьому надзвичайно смачна приправа. Ідеально підходить до безлічі страв. Дуже добре поєднується і з пловом, і з пельменями, і з будь-якими м'ясними делікатесами. опис приготування: Аджика з хріном — відмінне доповнення до будь-якої страви. Вона може і зл...
читати далі
Аджика з гострим перцем
З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати аджику з гострим перцем. Це чудове доповнення до основних страв, що зберігає в собі аромат літніх овочів і стиглих яблук. Спробуйте! опис приготування: цей рецепт — один з найбільш вдалих і нескладних в приготуванні. Основний час йде на поступове у...
читати далі
Аджика зі сливами
Ніколи не купуйте готову аджику в магазині, особливо таку, яка навіть і не виглядає правильно. Зазвичай вона занадто рідка, більше схожа на томатну пасту з ароматизаторами. опис приготування: Найкраще зробити кавказьку приправу за класичним рецептом. Я розповім, як приготувати аджику традиційн...
читати далі
Аджика
Рецепт гострої і ароматною пастоподібної маси з помідорів, червоного перцю, зелені і часнику. Традиційна абхазька приправа. опис приготування: 1. Ретельно промити помідори. Зробити на томатної шкірці надрізи (хрестоподібні), облити окропом, зняти шкірку і нарізати на половинки. промити яблука,...
читати далі
Буглама з баранини
Смачне і дуже ситне блюдо з баранини з овочами, яке сподобається в першу чергу чоловікам. опис приготування: Ця страва гідно того, щоб бути приготованим на невелике сімейне свято, а не тільки на обід. воно ситне, смачне, красиве і готувати його досить легко. Буглама готується виключно в соку в...
читати далі
Ека (абхазьке блюдо)
хочу показати, як приготувати ЕКУ, відмінну закуску, рецепт якої прийшов до нас зі спадщини абхазької кухні. Ця страва підійде для сніданку або перекусу, а також сподобається тим, хто не їсть м'ясо. опис приготування: якщо зручно, то можна змішати натертий сир і яйця в окремій ємності, а потім...
читати далі
Лаваш з яйцем
Ось він ідеальний сніданок, в міру ситний, яскравий, ароматний і неймовірно смачний, а ще досить оригінальний. впевнена, що якщо ваш день розпочнеться з цієї страви, то пройде він енергійно і позитивно. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що від того, як зустрінеш ранок, залежить...
читати далі
Мамалига по-абхазски
Традиційна ситна кукурудзяна каша з сиром сулугуні. В Абхазії її їдять по кілька разів на день. Давайте і ми спробуємо приготувати на обід мамалигу. опис приготування: Мамалигу ще називають каша-хліб. У Молдавії і Румунії ця каша готується дуже густий і більше схожою на хліб, а ось в Абхазії —...
читати далі
Мамалига з сиром
Смачна кукурудзяна каша з сиром — приготуйте це просте і ситне блюдо, яке популярне у багатьох країнах і відкрийте для себе новий смак. опис приготування: Мамалигу можна подавати з чим завгодно — з сиром, з підсмаженою салом і цибулею, з грибами, з бринзою. Я пропоную вам рецепт приготування м...
читати далі
М'ясо по-абхазски
Якщо ви хочете приготувати смачний, соковитий і пікантний стейк, то пропоную вашій увазі рецепт м'яса по-абхазски. Справжня чоловіча страва, яке підкорить навіть справжніх гурманів. опис приготування: М'ясо по-абхазски — це простий рецепт стейка, який володіє неймовірно гострим смаком і чудови...
читати далі
Шашлик по-абхазски
Приготуйте шашлик по-абхазски разок, і будете робити це чудове блюдо знову і знову. головна відмінність — з м'ясом на шампура нанизуються цибулю і помідори, а сам шашлик готується з баранини. опис приготування: Для приготування шашлику по-абхазски потрібно обов'язково взяти баранину і використ...
читати далі
Шашлик свинячий
Невід'ємна частина майже кожного відпочинку на природі - то шашлик. Його можна готувати з будь-якого м'яса, але мій улюблений - свинячий шашлик. Мало хто відмовиться від ароматного і пряного шматочка м'яса з димком. опис приготування: Свинячий шашлик готувати дуже просто, сьогодні я розповім, ...
читати далі