Шашлик в білому вині
(покроковий рецепт з фото)
Вірменська кухня
,
Кавказька кухня
,
Грузинська кухня
,
Азербайджанська кухня
,
Абхазька кухня
,
Осетинська кухня
Якщо ви хочете поекспериментувати з маринадом для м'яса, то рецепт шашлику в білому вині якраз для вас. М'ясо виходить м'яке, соковите і дуже смачне. Спробуйте!
Маринад на основі білого вина дуже легкий і майже не перебиває натуральний смак м'яса. При цьому він надає шашлику м'якість. Найкраще використовувати сухе вино. При бажанні можна доповнити маринад спеціями або зеленню.
- Свинина - 1 кілограм
- Біле сухе вино - 1 Склянка
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо промийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
Додайте за смаком сіль і перець.
Цибулю очистіть і наріжте кільцями.
Влийте вино і акуратно все перемішайте.
Перекладіть шашлик в зручний контейнер і приберіть в холодильник на ніч.
Підготуйте мангал.
Шматочки м'яса насадити на шампура і відправте на вугілля.
Смажте, постійно перевертаючи.
Шашлик у вині повинен не тільки підрум'янитися, але і повністю приготуватися.
Смачного!