Кролик, тушкований в білому вині
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо кролика є одним з найбільш ніжних. Крім цього, воно ще й найсмачніше, на мою думку. Також воно відноситься до дієтичних продуктів. З нього виходять відмінні кулінарні шедеври.
Пропоную вам рецепт, який розповість, як приготувати кролика, тушкованого в білому вині. Просочене вином м'ясо стає просто чудовим на смак. Таке блюдо порадує гостей під час святкового (і не тільки) вечері. Воно одночасно вважається делікатесним і дієтичним.
- Кролик - 1300 грам
- Вино біле сухе - 500 мілілітрів
- Лук-пориста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сіль - 3 щіпки
- Koriandr Сухий - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Орегано сухий - 1 Чайна ложка
Порційно наріжте кролика. Лук наріжте півкільцями, а морква і цибуля-порей - кружальцями.
У каструлі розігрійте масло, koriandr і орегано близько 2 х хвилинні послідовності.
Додайте на вогонь овочі. Потім викладіть м'ясо. Наполягати вино. Вимкніть вогонь і залиште на 30 хвилин для Маринівка.
Наріжте помідори. Налийте трохи води в каструлю. Закиньте томати. Весь вміст має бути покрито рідиною. Додати сіль.
Після закипання тушкуйте під кришкою 1 час. Подрібніть часник. Закиньте його до страви за 5 хвилин до готовності.