Рецепт Кролик, тушкований в білому вині фото

Кролик, тушкований в білому вині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 50 хв.

М'ясо кролика є одним з найбільш ніжних. Крім цього, воно ще й найсмачніше, на мою думку. Також воно відноситься до дієтичних продуктів. З нього виходять відмінні кулінарні шедеври.

Опис приготування:

Пропоную вам рецепт, який розповість, як приготувати кролика, тушкованого в білому вині. Просочене вином м'ясо стає просто чудовим на смак. Таке блюдо порадує гостей під час святкового (і не тільки) вечері. Воно одночасно вважається делікатесним і дієтичним.

  • Кролик - 1300 грам
  • Вино біле сухе - 500 мілілітрів
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Помідори - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Сіль - 3 щіпки
  • Koriandr Сухий - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Орегано сухий - 1 Чайна ложка
кролик, тушкований в білому вині - фото крок 1
Порційно наріжте кролика. Лук наріжте півкільцями, а морква і цибуля-порей - кружальцями.
кролик, тушкований в білому вині - фото крок 2
У каструлі розігрійте масло, koriandr і орегано близько 2 х хвилинні послідовності.
кролик, тушкований в білому вині - фото крок 3
Додайте на вогонь овочі. Потім викладіть м'ясо. Наполягати вино. Вимкніть вогонь і залиште на 30 хвилин для Маринівка.
кролик, тушкований в білому вині - фото крок 4
Наріжте помідори. Налийте трохи води в каструлю. Закиньте томати. Весь вміст має бути покрито рідиною. Додати сіль.
кролик, тушкований в білому вині - фото крок 5
Після закипання тушкуйте під кришкою 1 час. Подрібніть часник. Закиньте його до страви за 5 хвилин до готовності.

Схожі рецепти