Кролик в білому вині
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижно ніжне і смачне м'ясо кролика набуває пікантний винний відтінок при запіканні, чудово поєднується з овочами і спагетті. Показую, як приготувати кролика в білому вині, дивимося!
Розповідаю, як приготувати кролика в білому вині, насправді дуже просто - головне його утушітся до готовності, тоді м'ясо буде по-справжньому м'яким. Для приготування кролика в білому вині беремо просте столове біле вино. Також раджу обов'язково взяти лавровий лист, базилік, чебрецю пару гілочок - вони додадуть приємний і апетитний аромат страви. Дивимося далі рецепт.
- Кролик - 200-300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 50 грам
- Вино біле - 50 грам
- Кедрові горішки - 20 грам
- Спеції - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
Підготуйте необхідні інгредієнти. Тушку кролика рекомендую попередньо вимочити у вині з додаванням спецій (або без).
Зубчик часнику поріжте пластинками, викладіть на розігріту сковороду з оливковою олією і обсмажте пару хвилин.
Потім викладаємо на сковорідку тушку кролика. Досить, щоб воно промаринувалося півгодини, але можна і більше.
Додайте спеції або трави за смаком.
Наполягати вино, тушкуйте блюдо, поки воно не випарується приблизно наполовину. Гасіть на невеликому вогні.
Поки кролик гаситься, дрібно поріжте кубиками цибулю і моркву. Додайте їх до кролику.
Додайте трохи води, тушкуйте все хвилин 15. Потім додайте дрібно порізаний селера.
Чищення кедрові горішки відправляються слідом.
Посоліть і поперчіть блюдо, накрийте сковорідку кришкою, тушкуйте до готовності кролика (м'ясо повинно бути м'яким).
Поки кролик готується, відваріть спагетті або будь-які ваші улюблені макарони. Готовому кролику дайте злегка охолонути, відокремте м'ясо від кісток. Подавайте зі спагеті, посипте кедровими горішками. Чудовий кролик в білому вині готовий! Смачного!