Рецепт Кролик в білому вині фото

Кролик в білому вині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Дивовижно ніжне і смачне м'ясо кролика набуває пікантний винний відтінок при запіканні, чудово поєднується з овочами і спагетті. Показую, як приготувати кролика в білому вині, дивимося!

Опис приготування:

Розповідаю, як приготувати кролика в білому вині, насправді дуже просто - головне його утушітся до готовності, тоді м'ясо буде по-справжньому м'яким. Для приготування кролика в білому вині беремо просте столове біле вино. Також раджу обов'язково взяти лавровий лист, базилік, чебрецю пару гілочок - вони додадуть приємний і апетитний аромат страви. Дивимося далі рецепт.

  • Кролик - 200-300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Селера - 50 грам
  • Вино біле - 50 грам
  • Кедрові горішки - 20 грам
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
кролик в білому вині - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Тушку кролика рекомендую попередньо вимочити у вині з додаванням спецій (або без).
кролик в білому вині - фото крок 2
Зубчик часнику поріжте пластинками, викладіть на розігріту сковороду з оливковою олією і обсмажте пару хвилин.
кролик в білому вині - фото крок 3
Потім викладаємо на сковорідку тушку кролика. Досить, щоб воно промаринувалося півгодини, але можна і більше.
кролик в білому вині - фото крок 4
Додайте спеції або трави за смаком.
кролик в білому вині - фото крок 5
Наполягати вино, тушкуйте блюдо, поки воно не випарується приблизно наполовину. Гасіть на невеликому вогні.
кролик в білому вині - фото крок 6
Поки кролик гаситься, дрібно поріжте кубиками цибулю і моркву. Додайте їх до кролику.
кролик в білому вині - фото крок 7
Додайте трохи води, тушкуйте все хвилин 15. Потім додайте дрібно порізаний селера.
кролик в білому вині - фото крок 8
Чищення кедрові горішки відправляються слідом.
кролик в білому вині - фото крок 9
Посоліть і поперчіть блюдо, накрийте сковорідку кришкою, тушкуйте до готовності кролика (м'ясо повинно бути м'яким).
кролик в білому вині - фото крок 10
Поки кролик готується, відваріть спагетті або будь-які ваші улюблені макарони. Готовому кролику дайте злегка охолонути, відокремте м'ясо від кісток. Подавайте зі спагеті, посипте кедровими горішками. Чудовий кролик в білому вині готовий! Смачного!

Схожі рецепти