Кролик з розмарином в білому вині
(покроковий рецепт з фото)
Кролик з розмарином в білому вині - це шикарне смачна страва. Якщо ви хочете випробувати м'якого і ароматного м'яса кролика, то обов'язково використовуйте для його приготування вино.
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати кролика з розмарином в білому вині, то прочитайте цей рецепт. Само по собі блюдо зовсім не складне. Але завдяки маринаду воно набуває воістину вишуканий смак.
- Кролик - 1, 5 кілограма
- Розмарин - 1/2 пучка
- Кмин - 1 пучок
- Чебрець - 3 щіпки
- Картопля - 1 штука
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 1 штука
- Вино - 1 Склянка
Для цього рецепта вам знадобиться тушка молодого кроля. Якщо він був заморожені, то за добу до приготування покладіть його в холодильник, щоб він відтанув максимально природно і повільно.
Тушку кролика вимийте і висушіть, зачистите від зайвих плівок і жилок. Потім розрубати тушку на частини. Обірвіть з кмину і розмарину листочки, натріть ними м'ясо. Також посипте кролика чебрецем і сіллю, додайте видавлений через прес часник. Викладіть м'ясо в миску, залийте склянкою вина і залиште маринуватися в холодильнику на три години.
Після того, як кролятина замаринується, викладіть її в змащену рафінованим маслом без запаху жароміцних форму. Додайте залишилися гілочки розмарину і кмину цілком. Картопля вимийте, очистіть і наріжте кубиками. Викладіть його до кролику.
Розігрійте духовку до ста дев'яноста градусів, кролика накрийте харчовою фольгою. Запікайте м'ясо сорок хвилин. Потім збільште градуси до позначки 220 і запікайте вже без фольги двадцять хвилин до рум'яної скоринки.