Антрекот в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати що-небудь новеньке на гаряче, тоді спробуйте цей простий рецепт антрекота в духовці у фользі. М'ясо виходить дуже соковитим, м'яким і смачним.
Апетитний і соковитий шматочок м'яса в пікантному і дуже смачне соусі - це відмінний варіант для обіду або вечері. Рецепт приготування антрекота в духовці у фользі можна варіювати за смаком, використовуючи улюблені спеції і добавки для маринаду.
- Антрекот свинячий - 500 грам
- Гірчиця в зернах - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 щіпка
- Мед - 1 Чайна ложка
1. Вимити під проточною водою і обсушити шматочок свинини. Розрізати на 2-3 частини, в залежності від товщини.
2. В рецепт приготування антрекота в духовці у фользі можна використовувати абсолютно будь-який маринад на смак. В даному випадку - це сіль, перець, koriandr, змішані з гірчицею, соєвим соусом і медом. Також можна додати трохи лимонного соку. Все ретельно перемішати.
3. М'ясо відправити в маринад, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник мінімум на 1 час. Потім акуратно перекласти антрекот на лист фольги разом з маринадом.
4. Ретельно загорнути краї, щоб сік не витікав в процесі приготування, і відправити м'ясо в розігріту духовку.
5. Для початку запікати антрекот в духовці у фользі в домашніх умовах близько 20-30 хвилин, а потім розгорнути фольгу і підрум'янити верх. Подавати блюдо до столу можна з соусом або гарніром.