Антрекот зі свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Вам знадобиться хороший шматочок свинячого м'яса на кісточці і ваша духовка. Запікається все досить просто і швидко. Антрекот часто подають на святковий стіл, в якості другої страви. Гарнір - будь-який.
Приготуємо антрекот зі свинини в духовці в домашніх умовах. Вам знадобиться два шматочки свинини на кісточці, цибуля ріпчаста і спеції. Готовий антрекот подається на святковий стіл в якості другої страви. Додатково можна приготувати якийсь соус до м'яса. Хай щастить!
- Свинина на кісточці - 2 штуки (для антрекота)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець мелений - 0, 5 чайних ложки
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
М'ясо промийте та висушіть. Зробіть кілька проколів виделкою і натріть перцем, базиліком і сіллю. Залиште на 15 хвилин.
Обсмажте цибулю на повільному вогні під кришкою.
Кожен антрекот обсмажуємо на сковороді пару хвилин до рум'яної скоринки. Потім відправте на 20 хвилин в духовку, запікайте до готовності.
Подавайте разом в смаженою цибулею. Смачного!