Рецепт Вершковий соус до креветок фото

Вершковий соус до креветок
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Вершкове масло
Веганські страви
На швидку руку
Соуси
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.

Найкращий соус до креветок - вершковий. Готується він на основі вершкового масла, жирних вершків і щіпки борошна. Любителі морепродуктів по достоїнству оцінять цей рецепт і насолодяться блюдом.

Опис приготування:

Ця страва дуже добре поєднується з пастою або картопляним пюре. Креветки під вершковим соусом - це одне з кращого, що придумали кулінари. Цінителі морепродуктів знають, що креветки найкраще поєднуються з вершковим соусом, який готується дуже легко і швидко.

  • Вершки - 150 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Борошно - 1 Щепоток
вершковий соус до креветок - фото крок 1
1. Цей соус готується прямо на сковороді. Відразу нам потрібно розтопити вершкове масло на сковороді. Не робіть сильний вогонь, щоб масло не згоріло.
вершковий соус до креветок - фото крок 2
2. Коли масло розтопиться, додаємо подрібнений часник і смажимо близько хвилини при постійному помішуванні.
вершковий соус до креветок - фото крок 3
3. Вершки потрібні жирні. Кількість визначайте самі в залежності від кількості креветок. Як правило, на 400г креветок вистачає 150мл вершків і 100 г вершкового масла.
вершковий соус до креветок - фото крок 4
4. Додаємо вершки і доводимо до кипіння. В кінці всипаємо рівномірно щіпку борошна і тушкуємо соус при постійному помішуванні (поки не розчиняться грудки).
вершковий соус до креветок - фото крок 5
5. Соусом заливаємо раніше приготовані креветки і тушкуємо ще 10 хвилин. При бажанні можна додати зелень кропу.

Схожі рецепти