Вершковий соус до креветок
(покроковий рецепт з фото)
Найкращий соус до креветок - вершковий. Готується він на основі вершкового масла, жирних вершків і щіпки борошна. Любителі морепродуктів по достоїнству оцінять цей рецепт і насолодяться блюдом.
Ця страва дуже добре поєднується з пастою або картопляним пюре. Креветки під вершковим соусом - це одне з кращого, що придумали кулінари. Цінителі морепродуктів знають, що креветки найкраще поєднуються з вершковим соусом, який готується дуже легко і швидко.
- Вершки - 150 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Борошно - 1 Щепоток
1. Цей соус готується прямо на сковороді. Відразу нам потрібно розтопити вершкове масло на сковороді. Не робіть сильний вогонь, щоб масло не згоріло.
2. Коли масло розтопиться, додаємо подрібнений часник і смажимо близько хвилини при постійному помішуванні.
3. Вершки потрібні жирні. Кількість визначайте самі в залежності від кількості креветок. Як правило, на 400г креветок вистачає 150мл вершків і 100 г вершкового масла.
4. Додаємо вершки і доводимо до кипіння. В кінці всипаємо рівномірно щіпку борошна і тушкуємо соус при постійному помішуванні (поки не розчиняться грудки).
5. Соусом заливаємо раніше приготовані креветки і тушкуємо ще 10 хвилин. При бажанні можна додати зелень кропу.