Соус до креветок
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний соус до креветок підкреслить легкий і запам'ятовується смак морепродуктів, він зробить будь-яку страву з ними ще більш смачним і насиченим. Рекомендую рецепт соусу до креветок всім на замітку!
Креветки можна і потрібно подавати з різними соусами, все залежить від страви, в якому ви їх використовуєте. Якщо ви обсмажуєте креветки, ідеальним буде пікантний часниковий соус. А ось з макаронними виробами креветки краще подати відварні. До них прекрасно підійде вершковий соус. Додається в соус до креветок спеції, а також можна зелень за смаком.
- Цибуля - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 100 грам
Дрібно поріжте цибулю.
У глибокій сковороді або в каструлі розтопіть масло вершкове. Додайте туди ж цибуля, злегка обсмажте його на середньому вогні.
У глибокій сковороді або в каструлі розтопіть масло вершкове. Додайте туди ж цибуля, злегка обсмажте його на середньому вогні.
Потім додайте борошно і розмішайте, влийте вершки, постійно помішуючи, готуйте на невеликому вогні до загусання.
Додайте спеції за смаком.
Додайте спеції за смаком.
Відварені креветки викладіть в соус і прогрійте хвилину або дві.
З готовим соусом до креветок подавайте морепродукти зі спагеті або фетучіні.
Можете прикрасити готову страву тертим пармезаном і помідорами чері. Смачного!
Можете прикрасити готову страву тертим пармезаном і помідорами чері. Смачного!