Гірчичний соус для креветок
(покроковий рецепт з фото)
В якості закуски у вас відварні креветки, і ви не знаєте, з чим подати їх до столу? Тоді цей рецепт буде вам дуже до речі. Швидкий, насичений і смачненький соус відмінно доповнить морепродукти.
Такий соус можна зробити всього за якихось 7-10 хвилин в домашніх умовах. Крім зазначених інгредієнтів, ви завжди можете додати також перець, сушені трави або інші спеції, щоб смак вийде ще більш насиченим. Давайте ж розберемося, як приготувати гірчичний соус для креветок.
- Жовток - 2 штуки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка (в зернах)
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - За смаком
1. Подрібніть часник, з'єднайте з оливковою олією (для початку візьміть близько 80 мілілітрів) і залиште хвилин на 5 настоюватися.
2. У чашу блендера викладіть жовтки, почніть збивати, поступово додаючи масло.
3. Додайте сік лимона, оцет і гірчицю. Збивайте, вливаючи олію, поки соус не стане пишним і однорідним.
Після його відразу ж можна подавати до столу.
Після його відразу ж можна подавати до столу.