Рецепт Французький гірчичний соус фото

Французький гірчичний соус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Соуси

Французької кухні без соусів не буває, гірчичний соус - один з базових. Він універсальний по застосуванню, так як підходить до м'яса, рибі, птиці. Готується просто і швидко.

Для того, щоб урізноманітнити свою кухню, надати їй французький шарм, приготуйте французький гірчичний соус. Він дуже смачний, до того ж готується дуже швидко, буквально за 10 хвилин. Дивіться покроковий рецепт нижче.

  • Вершкове масло - 20 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка (або за смаком)
  • Цукор - 1 щіпка (або за смаком)
  • Оцет винний білий - 1 Ст. Ложка (можна замінити на яблучний, рисовий, столовий)
  • Luk salotų - 1 штука (або звичайний ріпчаста)
  • Гірчичний - 1-2 чайних ложок
  • Молоко - 30-50 мілілітрів (по необхідності, якщо соус вийшов дуже густим)
французький гірчичний соус - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
французький гірчичний соус - фото крок 2
Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на вершковому маслі до м'якості.
французький гірчичний соус - фото крок 3
Додайте до цибулі оцет, гірчицю, сметану, приправити сіллю, додайте цукор і чорний мелений перець, нащадки 2-3 хвилини на невеликому вогні. Якщо соус вийшов густий, його можна злегка розбавити молоком.
французький гірчичний соус - фото крок 4
Перекладіть гірчичний соус в соусник, подавайте в теплому вигляді.
французький гірчичний соус - фото крок 5
Я використовувала соус до курячої котлети, він відмінно доповнив нейтральний смак курки приємною вершково-гірчичною ноткою.

Схожі рецепти