Суп з куркою, рисом і плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Курячий суп з рисом і сиром - прекрасний варіант для сімейного обіду або вечері. Таке легке і смачне блюдо безсумнівно підійде не тільки для дорослих, але і припаде до душі навіть маленьким дітям.
Ніжний і ароматний сирний суп з хрусткими грінками не залишить вас байдужими. Інгредієнти прості і доступні, а на готування піде зовсім небагато часу. Якщо ви хочете швидко і смачно нагодувати свою сім'ю, рекомендую придивитися до даного рецептом. А як приготувати суп з куркою, рисом і плавленим сиром, дивимося нижче!
- Курка - 200 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Мал - 80 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сир плавлений - 200 грам
- Хліб - 4 скибочки
- Вода - 1, 5 L
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Налийте в каструлю воду, додайте курку і сіль за смаком. Варіть курку після закипання близько 30 хвилин. Після чого готове м'ясо вийміть, бульйон процідіть і поверніть назад в каструлю.
Доведіть бульйон знову до кипіння і додайте промитий рис. Варіть рис на невеликому вогні 10-15 хвилин.
Додайте в каструлю нарізану кубиками картоплю і варіть близько 10 хвилин.
На сковороді обсмажити цибулю, нарізаний кубиками, і терту моркву. Додайте зажарку до супу.
Додайте плавлений сир і добре перемішайте суп, щоб сир розчинився.
В самому кінці поверніть в каструлю курку, нарізану шматочками, доведіть до кипіння, вимкніть і дайте супу настоятися.
Поки суп настоюється, наріжте кубиками білий хліб або батон і обсмажте на олії до появи рум'яної скоринки.
Суп з куркою, рисом і плавленим сиром готовий. Подаємо його в гарячому вигляді, прикрасивши кожну тарілку хрусткими грінками і свіжою зеленню. Смачного!