Дієтичний сирний суп з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Домашня кухня може бути такою ж смачною, як і вишукані страви в ресторані. Розповім рецепт першого страви, як приготувати дієтичний сирний суп з плавленим сиром, з додаванням брокколі.
Такий суп зробити зовсім просто, в ньому кожна калорія на рахунку, тому можна не переживати за появу зайвих сантиметрів на талії або про нанесення шкоди своєму організму. Готую суп на воді, можна на бульйоні (овочевому, м'ясному).
- Брокколі - 700 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 45 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 1 штука
- Чеддер - 300 грам
- Плавлений сир - 300 грам
- Порошок гірчиці - 1 Чайна ложка
1
Брокколі вимийте і розділіть на маленькі суцвіття. Сковороду розігрійте з рослинним маслом і викладіть броколі, готуйте, не перемішуючи, 1 хвилину, потім заправте сіллю і перцем, перемішайте і готуйте ще пару хвилин.
2
Перекладіть брокколі в тарілку, а сковороду поверніть на вогонь, додайте вершкове масло. Очистіть і дрібно наріжте цибулю з морквою, викладіть овочі в розігріте масло, за смаком посоліть і поперчіть, готуйте 5 хвилин.
3
В самому кінці додайте подрібнений часник, перемішайте і готуйте 30 секунд.
4
У каструлю налийте воду, молоко і доведіть до кипіння, потім викладіть очищений і подрібнений картопля, приготовлену піджарку, зменшіть вогонь після закипання і варіть півгодини.
5
У миску викладіть подрібнений на крупній тертці чеддер і плавлений сир, додайте гірчичний порошок і перемішайте. Готовий суп зніміть з вогню і збийте блендером до стану пюре, додайте суміш сирів.
6
Доведіть суп до смаку сіллю і перцем, додайте раніше обсмажені суцвіття брокколі і подавайте суп гарячим.