Сирний суп-пюре з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати сирний суп-пюре з плавленим сиром. Якщо Ви хочете урізноманітнити своє обіднє меню. Суп виходить дуже смачним і ніжним, а його приготування простий і швидкий.
Цей суп готується дуже легко і швидко. Сирний суп-пюре з плавленим сиром дуже корисний і рекомендується дітям від року. Підводячи підсумок: якщо у вас мало часу на приготування першої страви, то цей рецепт безумовно для вас.
- Цибулина - 1 штука (нарізана)
- Брокколі - 450 грам (заморожена)
- Курячий бульйон - 450 мілілітрів
- Плавлений сир - 450 грам (тертий)
- Часниковий порошок - 1 Ст. Ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 2/3 склянки
1
Розплавте масло в каструлі. Варіть в олії цибулю, поки він не стане м'яким. Додайте брокколі і курячий бульйон. Перемішайте і варіть 10-15 хвилин поки брокколі не стануть м'якими.
2
Зменшіть вогонь і додайте плавлений сир. Варіть, перемішуючи, поки сир не розплавиться. Додайте молоко і часниковий порошок.
3
Розчиніть кукурудзяний крохмаль в чашці з водою. Додайте в суп.
4
Варіть, помішуючи, до загустіння. Суп готовий.